22 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karolinin Osmana tokat attığı bölüm neydi ya.

Yoktu öyle bir bölüm. O bölüm çok yüksek oranlar almıştı.

Zaten Öyle Bir Geçer Zaman Ki`den sonra dönem dizisi modası yarandı. Herkes baktı reytinglerine ama onun kadar başarılı olanı olmadı.

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.68 , 2) ATV: 5.83 , 3) STAR: 4.68 , 4) TRT1: 2.61 , 5) SMNYL TV: 2.55

Bence balıkcının barakasına geminin girmesi daha iyiydi çekim kalitesi filan olarak
Osman'ın suya düşmesi efekt olarak pek iyi durmuyordu...Keşke kışın ortasında o sahneyi gerçek çekselerdi
Ben aksine kalite olarak da çok beğenmiştim o sahneyi. Güzel çekmiştiler bence.

İşte bu bölümde kırılmadık rekor bırakmamıştı. Bi izleyin fragmanı. Osman oyunculuk dersi veriyor resmen. Helal Olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kötümüydü Allah Aşkıne beyazsoy ilk sezonu?

kaç kez yazdım ya balıkçı diziye girdi ben uzadım diye
))balıkçınının diziye girmesi tam komediydi kaç kez uzun uzun anlattım neden kötü oldugunu ya nasıl unutursun
))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.68 , 2) ATV: 5.83 , 3) STAR: 4.68 , 4) TRT1: 2.61 , 5) SMNYL TV: 2.55
Obgzk reklamdi bide bu kisimda

Ben aksine kalite olarak da çok beğenmiştim o sahneyi. Güzel çekmiştiler bence.
Ben denize düşen cocugu takdir ederim ama Osman'a bişey demem Osman sadece o shanede Fetus'da duran bi bekbek gibi durmuş 😕 O zamanlar bi magazinde dublorunude görmüştüm galiba...Dubloru Osmandan buyukmuş.

Şike diyenler kendilerini kandirir, ortada obgzk'nin ismi yok.. Ama şike diyenler var.. Garip cidden

Vadi ne alaka? Öyle Bir Geçer Zaman Ki`yi izlemiyorsan yorum yapma kardeş konuya. Vadiyle kendin kıyaslıyorsun diziyi sonra da sinirleniyorsun.

Madem Vadi senin için bu kadar özel, her diziyle kıyaslama yahu. 3 reytinglik dizilerle bile kıyasladığına şahit olduk.

Benim için de ÖBGZK`nin ilk sezonu kıyaslanmaz. Hiç Vadiyle kıyasladığımı gördün mü?

Bu arada isterse ilk sezonunda 10 reyting almış olsun isterse 40 reyting. Ben bu dizinin ilk sezonunu değişmem. Benim gözümde reytingi hesaplanmaz o dönemin. O kadar değerli.