Polat Şaşmaz
Favori Üye
İlk sezonu 20 reytingliktir en az. 27 çok fazla ama.
Oha uçtun
İlk sezonu 20 reytingliktir en az. 27 çok fazla ama.
dilada 2 -3 haftada bir vurulmalara alısık olun artık kasıp kavurcak ortalıgı kurtlara mühteşeme taş çıkartacak
21 dakika reklam vermekten önünü göremiyor yazık
- - - Ekleme - - -
25 reyting gordugu zamanlar şike vardı gercek degıl onlar
Off fragmanlarını izliyorum eski bölümlerin. Neydi yaa.
Ali Kaptan ne biçim adamdı. Kendi ailesini, çocuklarını sırf Hollandalı bi kadın için sokağa atıyordu.
Bu arada izlemeyen de yokmuş. 27 reyting az diyorsunuz. Vadiciler bile izlemiş. Ne azı?
Obgzk reklam donusu
- - - Ekleme - - -
Zaten obgzk bu bolumde kabugunu kirdi ve bu bolumden sonra 21'e cikti ve o sezon 21'in altina hic dusmedi..
dilada 2 -3 haftada bir vurulmalara alısık olun artık kasıp kavurcak ortalıgı kurtlara mühteşeme taş çıkartacak
ÖBGZ 11'İ gördü anlıklarda helal olsun.BİÜ de gayet başarılı 10 reytinge dayandı neredeyse.20 Dakika düştükçe düşüyor.
Denize düştüğü bölüm gece uyuyamamıştım heyecandan.
İlk sezon arada bakıyordum.Oda kavgalı sahneleri ev yanaması Osman'ın denize düşmesi balikcinin barakasına geminin girmesi filan izledim Dizinin normal senaryosu kötüydü bence.Ama dram dozlarının artmasi iyiydi.2.sezon Osman'ın yılışıklığı filan herkesi bezdirmiş Twitter'da evlat olsa sevilmez dedirttiyrdu Genel olarak bana görede 1.sezon dram sahneleri iyidi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin ilk sezonunu izleyip de beğenmeyen tek kişi tanımam. Resmen efsaneydi. 27 Reytinge de zamanla ulaştı öyle böyle değil yani.
2. Sezonu da iyiydi ama ilk sezon kadar iyi değil.
Eğer AGB şike yapsaydı 27`de saklardı. 27 Reytingde kalmadı. Bi ara o reytingleri aldı sonra genellikle 23-25, 21 falan aldı. O reytingleri de sonuna kadar hak ediyordu.
Kurtlara taş çıkartırmı bilemem ama MY'ye bırak yaklaşmayı yanından geçemez
Kurtlara taş çıkartırmı bilemem ama MY'ye bırak yaklaşmayı yanından geçemez
ahan da ben varım kaç kez yazdım ilk sezonun 13 bölümden sonra dizi yeşilçama döndü diye
DİLA HANIM & kurtlarla my 'yi üst üs koyar...
fişini çeker
Bence balıkcının barakasına geminin girmesi daha iyiydi çekim kalitesi filan olarak Osman'ın suya düşmesi efekt olarak pek iyi durmuyordu...Keşke kışın ortasında o sahneyi gerçek çekselerdi
Denize düştüğü bölüm gece uyuyamamıştım heyecandan.