22 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kim Milyoner Olmak İster süper gitmiş dünkü bölümü bende izledim Survivor'u geçmiş AB'de ve bunu hak ediyor çok daha kaliteli bir yarışma programı. :)

karadayı gine süper bi bölümdü bunun karşılığında gine hakettiği gibi 1 inci olmuş tebrikler:smile:

Survivor ab grubunda düşük gitmiş.Milyoner bile geçmiş helal olsun :) Tebrikler Karadayı.

Karadayi birinci olmus yine her Zaman ki gibi süper :D KMOI ne yapmis öyle :D AB'de ikinci olmus ve 28 share almis!!! oha... :D Galip Dervis TOTAL'de Yalan Dünya'dan iyi gitmis, ama iki bölüm ayri ayri girmis listeye. AB'de Yalan Dünya daha iyi gidiyordu. Survivor her Zaman ki gibi..

Güncellemeli post

Karadayı
Yeni Bölüm
20:28 (jenerik) başlıyor
20:30 (1.Kuşak) Reklam arası
20:43 (
1.Kuşak) Reklam dönüşü
21:08 (
2.Kuşak) Reklam arası
21:21 (
2.Kuşak) Reklam dönüşü
22:29-31 (
tek reklam)
22:33 (
3.Kuşak) Reklam arası
22:46 (
3.Kuşak) Reklam dönüşü

Karadayi gecen hafta 13-15-12-14 dakikalik 4 kusak reklam vermis. Bu hafta ilk üc kusak 13'er dakikadan 39 dakika reklam. Son kusak'ta en az (belki daha fazla) reklam verdi.

Karadayi ayrica bitis saatinden sasmadi yine :D Gecen hafta 23:36:20, bu hafta 23:36:14 :D

Off Karadayı süpermiş ya. Dün dedem sayesinde izledim. Bu zamana kadar niye izlemdiysem hayret bi.şey. Bundan sonra ben de Karadayıcıyım.

Mahir Kara olduğuun açıkladı ya la.:mmm:

karadayı harika gitmiş bi de 10 un üstüne çıksa harika olacak 9.80 almış kıl payıama farkla önde helal olsun :D

- - - Ekleme - - -

Off Karadayı süpermiş ya. Dün dedem sayesinde izledim. Bu zamana kadar niye izlemdiysem hayret bi.şey. Bundan sonra ben de Karadayıcıyım.

Mahir Kara olduğuun açıkladı ya la.:mmm:

tabi süper aga işin içinde kenan imirzalıoğlu varsa gözün kapalı izleyeceksin karadayı da süper ama aşk sahneleri biraz fazla ya çok uzatıyolar dün kü bölümde özellikle :(

tabi süper aga işin içinde kenan imirzalıoğlu varsa gözün kapalı izleyeceksin karadayı da süper ama aşk sahneleri biraz fazla ya çok uzatıyolar dün kü bölümde özellikle :(

Öptü zaten Feride'yi :J

(30 saniye sürmese de 30 saniyeye yakın sürdü @Forumdash :F)

aga ay yapım işi öpüşme yapmadan dizi yapamaz onlar Allah tan tecavüz falan yok hayatta izlemezdim o zaman
onun dışında mahir-feride sahnelerini çok uzatıyolar şu kenana aksiyon yazsalar yemin ediyorum karadayı 12 leri aşar adamı kullanamıyolar senaristlerde kadın olunca :(

aga ay yapım işi öpüşme yapmadan dizi yapamaz onlar Allah tan tecavüz falan yok hayatta izlemezdim o zaman
onun dışında mahir-feride sahnelerini çok uzatıyolar şu kenana aksiyon yazsalar yemin ediyorum karadayı 12 leri aşar adamı kullanamıyolar senaristlerde kadın olunca :(

Heyecanlı sahneleri harbiden güzel ama aşk sahnelerini biraz uzatıyolar gerçekten :mmm:

Daha fazlasını hakediyormuş Karadayı. Dün onu anladım.

pazartesi aşk sahneleri perşembe aksiyon sahneleri izliyoruz :Fböyle iyidir