22 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

A/B`de 2. olur. :D

Totali söylemiyorum derken, aslında Prime Time`da yayınların arasında 3. oluyor. Gündüz kuşağının boşluğunda yayınlanmış Unutma Beni geçmişse bundan bana ne? Gelsin PT1`e Unutma Beni bakalım 2 reyting alıyor mu?

Yer Gök Aşk da Yalan Dünya devam ederken bir kez bile geçemiyor onu, ne zaman ki bitiyor dizi, başlıyor 6`lara tırmanmaya. Sabah namazına kadar sürüyor. :D
Bunu diyeceğini biliyordum ama Yga ve Unutma Beniyi izlemiyorum ben onların ne yaptıkları beni ilgilendirmez, Survivor'u izliyorum. :) Yga Türkiye saatiyle erken bitiyor ama sizin oraya göre tabii ki oldukça geç. :) Anlıklara göre haklısın Yalan Dünya varken Yga onu geçemiyor ama TNS de geçiyor önemli olanda o değil midir? :)

Bunu diyeceğini biliyordum ama Yga ve Unutma Beniyi izlemiyorum ben onların ne yaptıkları beni ilgilendirmez, Survivor'u izliyorum. :) Yga Türkiye saatiyle erken bitiyor ama sizin oraya göre tabii ki oldukça geç. :) Anlıklara göre haklısın Yalan Dünya varken Yga onu geçemiyor ama TNS de geçiyor önemli olanda o değil midir? :)
SBT`de de geçiyor ona bakarsak. Mesele geçmesi değil. Aynı saatte yayınlanınca geçemiyor mesele bu. :)

Yer Gök Aşk 00.30`da bitiyor. Hiçbir prime time dizisi bu saatte bitmez. Yer Gök Aşk boşluk dizisi. Sen izlediğin için değil, gerçekleri söylüyorum. :)

Türkiye saatiyle de bi alakası yok. Hiçbir dizi 00.30`da bitmez onu kast ediyorum.

SBT`de de geçiyor ona bakarsak. Mesele geçmesi değil. Aynı saatte yayınlanınca geçemiyor mesele bu. :)

Yer Gök Aşk 00.30`da bitiyor. Hiçbir prime time dizisi bu saatte bitmez. Yer Gök Aşk boşluk dizisi. Sen izlediğin için değil, gerçekleri söylüyorum. :)

Türkiye saatiyle de bi alakası yok. Hiçbir dizi 00.30`da bitmez onu kast ediyorum.
21.45'de başlayan bir dizinin kaçta bitmesini beklersin? :)

21.45'de başlayan bir dizinin kaçta bitmesini beklersin? :)
İşte neredeyse 22.00`de başlıyor. Ve neredeyse PT2 dizisi.

21.45`ten 23.00`e kadar kısacası Yalan Dünya bitene kadar diziyi gemeçiyor. Öyle ki Yalan Dünya bitti. 90 dakika fazla yayınlanıp, 7`lere tırmanıyor. Bu yüzden de geiyor. Eğer normal bir dizi saati olan 20-21`de başlasa ilk 10`a ya girer, ya girmez.

Fox dizilerini böyle tutturuyor zaten. Boşlukta yayınlanmasını sağlıyor.

Mesele şu ki, Yalan Dünya totalde ne kadar zayıf olursa olsun, Yer Gök Aşk`la aynı saatte yayınlansa ona geçilecek kadar zayıf değil.

Galip Derviş Yalan Dünya`dan zayıf gidiyor.

Aslında Galip Derviş`in tam yeri Cuma 23.00.

50 dakika yayınlansa Beyaz Show da 23.50`de başlayabilir. Sonuçta Cuma totali Arka Sokaklar, A/B`yi Galip Dervişle kapatmak varken Kanal D neden Perşembe`yi tercih ediyor ki?

Galip Derviş Yalan Dünya`dan zayıf gidiyor.

Aslında Galip Derviş`in tam yeri Cuma 23.00.

50 dakika yayınlansa Beyaz Show da 23.50`de başlayabilir. Sonuçta Cuma totali Arka Sokaklar, A/B`yi Galip Dervişle kapatmak varken Kanal D neden Perşembe`yi tercih ediyor ki?
Geçen haftaya bakarsak Yga 21.45 - 23.45 arası sürmüş, Yd 21.00 - 23.15 arası sürmüş, Yga 30 dakika fazla yayında kalmış. Biraz fazla abarttın sen. :) Neyse benim kast ettiğim Yd haftaya gelse de Survivor'u ge-çe-mi-ye-cek! :D

23 Nisan tatilinden dolayı reytinglerin artacağını düşünüyorum özellikle Acun'un. :)

Geçen haftaya bakarsak Yga 21.45 - 23.45 arası sürmüş, Yd 21.00 - 23.15 arası sürmüş, Yga 30 dakika fazla yayında kalmış. Biraz fazla abarttın sen. :) Neyse benim kast ettiğim Yd haftaya gelse de Survivor'u ge-çe-mi-ye-cek! :D
Totalde tabii ki. Ama A/B`de ge-çe-cek! :D

Hem de Acun 2 oyun yapmasına rağmen.