22 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

fenerbahçe maçı 11 reytingi geçmeyi başarmış totalde zaten bende bu civalar bekliyodum okadar yüksek beklemiyodum ab 12 reyting geçmeyi başarmış , kuzey güney my ve py olmamasına rağmen düşmüş total 5.55 ab 6.7 alabilmiş haftaya daha da düşer , sakarya fırat 4.39 alarak iyi gitmiş ab 3 reyting almış , my kolaj bölümü total 3.71 ab 3.76 reytingle her iki gruptada ilk 5e girmiş

görüldüğü gibi my nin maç yüzünden yayınlanmadıığ iddaadsı gerçek dışıdır maç hem my hem py yokken 11 almış ikisi birden olsa 7 ye düşerdi artık :)
ab de kg ve merhamet düşmüş
kmoi idare eder gitmiş maçın arkadsına daha iyi bekelrdim

Merhametin gücü tükeniyor gittikçe..
pis yedili yok , my yok ama kuzey yükselmesi gerekirken düşüyor.. İlginç cidden...

merhametin en iyi oyuncusu o küçük kızdır öbgz deki osman gibi kızı göstemedikleri ya da z gösterdikleri bölüm düşer dizi :)
kg de bu bölüm fragmanalrdaki aksiyon yoktu tırnaksız güney gene yırttı izleyici isyanalrda :X

my nin haftaya yükselmesini bekliyorum bazıalrı my yi sıradan dizilerle karıştırmış my izleyicisi öyle sıradan olsa dizi blok reklam verdiği 2 hafta artardı :D

Kuzey Güney son 2-3 bölümdür pek bir şey yok Kuzey Cemre aşk üçgeni ve Güney'in planları reytingler normal bence. :D

Pis Yedili zaten bir var bir yok aldığı reytingde 2-3 saymaya değmez, My varken daha yüksek aldığı zamanlarda oldu bende anlamadım. :F

py nin reyting alması koaly koyar bir kolpa şarkısı iki liseli aşık sahnesi gene 5+ olur :F
grçi kimse rıza baba ka artıramaz reytingi
dün kg nin fragmanalr da iyiydi bana da garip geldi maç da öyle 12 ye ka değildi :D

maç çok düşük almış bence final maçı olcak bi de :kiki: belli ki diğer takım taraftarları hiç takmamış bile benim gibi

merhametin en iyi oyuncusu o küçük kızdır öbgz deki osman gibi kızı göstemedikleri ya da z gösterdikleri bölüm düşer dizi :)
kg de bu bölüm fragmanalrdaki aksiyon yoktu tırnaksız güney gene yırttı izleyici isyanalrda :X

my nin haftaya yükselmesini bekliyorum bazıalrı my yi sıradan dizilerle karıştırmış my izleyicisi öyle sıradan olsa dizi blok reklam verdiği 2 hafta artardı :D

İlk bölüm full o küçük kız üzerinden gidiyodu ve yorumları okuduğumuzda %90 o küçük kıza iltifatlar yağıyodu ama sonra liseli yıllara gelince heycanı pek kalmadı..
kg o boşlukta yükselememiş. :)