22 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

muhteşem yüzyılın kolaj bölümünü izledim 4 lerde almış iyidir gelecek hafta iyi bi yükselir yapar çok iyi bi bölüm bizleri bekliyo

haftaya yükselmesini beklemeyin aradan sonra düşüş kaçınılmaz tahminim 8 küsür alacaktır

Arkadslar birkez daha Pana nin degerini anlamis olduk! Adamlar en azindan 2-3 gün önceden Bölümün yayinlanmayacagini acikliyor :)

Mac beklentimin altinda gitmis... Buda gösteriyorki bundan sonra hicbirsey 12 reytingi gecemez! Havalar cok IsIndI.

Kuzey Güney iki grubtada 2. olmayi basarmis ama AB de en azindan 7 Reytingi görmesini beklerdim cünkü son 1 saati resmen rakipsiz oynuyor...

Merhamet bu Reytinglerle önümüzdeki sezon PT1 de kalamaz....

Sakarya Firat agirlikli olarak erkekler tarafindan izlenmesine ragmen mactan agir bir sekilde etkilenmemis. Total de yine 4 Reytingin üstüne cikarak 4. olmayi basarmis...

Merhametin gücü tükeniyor gittikçe..
pis yedili yok , my yok ama kuzey yükselmesi gerekirken düşüyor.. İlginç cidden...

Bu hafta maçın olması tüm dengeleri altüst etmişe benziyor.Muhteşem Yüzyıl'ın kolaj bölümünün yayınlanması bile diğer dizilere umduğu şansı vermemiş gibi duruyor.

Kuzey Güney,geçen haftaya göre ab grubunda büyük bir düşüş yaşarken totalde hemen hemen aynı oranları aldı.

Merhamet,totalde küçük bir artış yaşarken,ab grubunda düşüşe geçti.

Sakarya Fırat,totalde düşüş yaşarken,ab grubunda yeniden yükselişe geçti.

Maç beklentilerin altında kaldı gibi görünüyor.

maç beklentimin altında gitmiş daha yüksek almasını beklerdim
kuzey güney maçtan az etkilenmesine my olmamasına rağmen düşük gitmesine rağmen 2 olmayı başarmış 2 gruptada
sakarya fırat maçtan etkilenmiş bu hafta

merhamet ise 2 gruptada 3 olmuş dizinin part 2de daha iyi olcağını düşünüyorum

[TABLE="class: cms_table"]
Güldür Güldür süper gitmiş
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]