Bende seyrediyorumSanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkede Perşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
Bende seyrediyorumSanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkede Perşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
senden beklemiştim o paylaşımıNe alaka be???
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???Bende seyrediyorum
Salı Reyting sonuçları bölümünden baksaydın, bu kadar zahmet etmezdin ?senden beklemiştim o paylaşımı
------
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???
Başım bağlı artık benim. Boşuna beklemişsin.senden beklemiştim o paylaşımı
------
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???
kimle bağlı?Başım bağlı artık benim. Boşuna beklemişsin.
Ne eniştesi bee?? Olsa olsa benim kumam oluyor Yerini bil sen benim ex-imsinEniştenlen.
Senin ex-inim diye sürekli hayatımda olacaksın diye bir şey mi var be. Hala kocam olsaydın o zaman kuman olurdu. Kabullen artık şunu biz BO ŞAN DIK...Ne eniştesi bee?? Olsa olsa benim kumam oluyor Yerini bil sen benim ex-imsin
Aptalı oynama bana kızım Nafakadan vazgeç o zaman ilişiğini keseceksen benle!!!!Senin ex-inim diye sürekli hayatımda olacaksın diye bir şey mi var be. Hala kocam olsaydın o zaman kuman olurdu. Kabullen artık şunu biz BO ŞAN DIK...
Vazgeçmem niye vazgeçeyim bana nikah lazım değil.Aptalı oynama bana kızım Nafakadan vazgeç o zaman ilişiğini keseceksen benle!!!!
Keşke nikahsızlar taş olsa o esnada da senden güzel bir plaza bina çıkardı Ben de kiraya verirdim her daireyiVazgeçmem niye vazgeçeyim bana nikah lazım değil.
Sen nikahlısın sanki. Aman senden plaza da olmaz yaşın gereği yıkılır gidersin hemen.Keşke nikahsızlar taş olsa o esnada da senden güzel bir plaza bina çıkardı Ben de kiraya verirdim her daireyi
Ben imam nikahı yapıp ertesi günü boşuyorum artık Benden denize sıfıra nazır manzaralı yalı olur 1800lerde filan inşa edilmişSen nikahlısın sanki. Aman senden plaza da olmaz yaşın gereği yıkılır gidersin hemen.
Sanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkede Perşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
Başına yıkılır inş o yalı. .ssBen imam nikahı yapıp ertesi günü boşuyorum artık Benden denize sıfıra nazır manzaralı yalı olur 1800lerde filan inşa edilmiş
Bakımı yapılıyorBaşına yıkılır inş o yalı. .ss
ben kendimden başkasını görmuyorum galiba Salı günü hepinizi toplucam yoklama alacamBeni unuttunmu ya bende izliyorum ya
Boşa zahmet.Bakımı yapılıyor
------
ben kendimden başkasını görmuyorum galiba Salı günü hepinizi toplucam yoklama alacam
Bakımı yapılıyor
------
ben kendimden başkasını görmuyorum galiba Salı günü hepinizi toplucam yoklama alacam