Bende seyrediyorumSanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkedePerşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
Bende seyrediyorumSanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkedePerşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
senden beklemiştim o paylaşımıNe alaka be???
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???Bende seyrediyorum
Salı Reyting sonuçları bölümünden baksaydın, bu kadar zahmet etmezdin ?senden beklemiştim o paylaşımı
------
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???![]()
Başım bağlı artık benim. Boşuna beklemişsin.senden beklemiştim o paylaşımı
------
Yaa ben kulağinizidan tutup mağaranızdan mı cıkarayım sizi salı akşamı???![]()
kimle bağlı?Başım bağlı artık benim. Boşuna beklemişsin.![]()
Ne eniştesi bee?? Olsa olsa benim kumam oluyorEniştenlen.![]()
Senin ex-inim diye sürekli hayatımda olacaksın diye bir şey mi var be.Ne eniştesi bee?? Olsa olsa benim kumam oluyorYerini bil sen benim ex-imsin
![]()
Aptalı oynama bana kızımSenin ex-inim diye sürekli hayatımda olacaksın diye bir şey mi var be.Hala kocam olsaydın o zaman kuman olurdu. Kabullen artık şunu biz BO ŞAN DIK...
Vazgeçmem niye vazgeçeyim bana nikah lazım değil.Aptalı oynama bana kızımNafakadan vazgeç o zaman ilişiğini keseceksen benle!!!!
Keşke nikahsızlar taş olsa o esnada da senden güzel bir plaza bina çıkardıVazgeçmem niye vazgeçeyim bana nikah lazım değil.![]()
Sen nikahlısın sanki.Keşke nikahsızlar taş olsa o esnada da senden güzel bir plaza bina çıkardıBen de kiraya verirdim her daireyi
![]()
Ben imam nikahı yapıp ertesi günü boşuyorum artıkSen nikahlısın sanki.Aman senden plaza da olmaz yaşın gereği yıkılır gidersin hemen.
![]()
Sanırım Baba'yı tek ben izliyorum ülkedePerşmbe gibi olmus bura kim nereye gideceğini şaşirmiş.
Başına yıkılır inş o yalı. .ssBen imam nikahı yapıp ertesi günü boşuyorum artıkBenden denize sıfıra nazır manzaralı yalı olur
1800lerde filan inşa edilmiş
![]()
Bakımı yapılıyorBaşına yıkılır inş o yalı. .ss
ben kendimden başkasını görmuyorum galibaBeni unuttunmu ya bende izliyorum ya![]()
Boşa zahmet.Bakımı yapılıyor
------
ben kendimden başkasını görmuyorum galibaSalı günü hepinizi toplucam yoklama alacam
![]()
Bakımı yapılıyor
------
ben kendimden başkasını görmuyorum galibaSalı günü hepinizi toplucam yoklama alacam
![]()