Emre Ozansoy
Moderatör
Bende şimdi öylesine bakayım dedim, şaşırdım baya.Okadar olmaz bence ama o nasıl bir izlenme oranı öyle 😱
Bende şimdi öylesine bakayım dedim, şaşırdım baya.Okadar olmaz bence ama o nasıl bir izlenme oranı öyle 😱
Bu haftaya baş ağrısı biraz halsiz olrak girdim ve burayıda detaylı yapamadım, hemen de söylendinizEvet, sıralama önemli değil de diğer diziler reytinglere göre sıralandığı için Yasak Elma'da üstte olmalı bence.Bugün düşmesi imkansız, ben sağlam bir yükseliş bekliyorum. Fragmanlar çok tepki çekti.
Uyanış kitlesi gelmez. Aynı kitle değil çünkü ama bu oranlar şaşırttı. Ben de akşama canlı izliyeyim bariBende şimdi öylesine bakayım dedim, şaşırdım baya.Ama gelir mi gelir, Uyanış kitlesi gelir belki biraz.
Dizinin instagram hesabında da yaklaşık 2.5 milyon izlenmiş fragmanlar.Yarın sabah çok farklı bir reyting tablosu göreceğiz bence.Yasak Elma'dan 9+ reyting bekliyorum.
Yasak Elma YouTube kanalında fragmanlar 9.5 milyon izlenmeye ulaşmış. FOX'un YouTube kanalında da 2.7 milyon izlenme var fragmanlarda.
Bu hafta cidden baya baya yükselecek gibi.Dizinin instagram hesabında da yaklaşık 2.5 milyon izlenmiş fragmanlar.
Söylenme değil de dikkatimi çekti sadece. Eskiden haftalık değişim yapıyordun ama son haftalarda yapmıyorsun, ondan sordum.Bu haftaya baş ağrısı biraz halsiz olrak girdim ve burayıda detaylı yapamadım, hemen de söylendinizHaftaya telafi ederim tamamyoksa ben zaten haftalık değişim yapıyordum
Ankette hata yaptım, başka üyelerde belirtti ondan dedimSöylenme değil de dikkatimi çekti sadece. Eskiden haftalık değişim yapıyordun ama son haftalarda yapmıyorsun, ondan sordum.
Olur öyle, insanlık hali. Bir işin yoksa yat, dinlen. Akşam Yasak Elma izlersin.Ankette hata yaptım, başka üyelerde belirtti ondan dedimyorgunum ondan
Haftaya bomba gibi geri dönerim
Ben yine gece YouTube'dan izlemeye devam.Bu haftaya baş ağrısı biraz halsiz olrak girdim ve burayıda detaylı yapamadım, hemen de söylendinizHaftaya telafi ederim tamamyoksa ben zaten haftalık değişim yapıyordum
------
Uyanış kitlesi gelmez. Aynı kitle değil çünkü ama bu oranlar şaşırttı. Ben de akşama canlı izliyeyim bari@Özgür (yine dayanamadım)
Bildirim gelmemişti Allah'tan şöyle mesajları okumaya geldim. Yoksa Sefirin Kızı gibi bir diziye kaymış oyum.Çukur ve Yasak Elma'ya oy verenler oylarını güncellese iyi olur ufak bir kayma yaşandı. @offensive @slhttnmtl
TRT'nin aldığı vergi payı yeter, hiç bir şekilde gözü doymayan bir kanal.TRT Naim'i 2 saat 15 dakika reklamsız yayınladı. Hadi diziler reklamsız gidiyor da film reklam verse ne olacak anlamadım. Sanırım gerçekten zirveye göz dikmişler ve yarın 1. olursa pek şaşırmayacağım.
Bak tam da sıraladığım gibi olmuş liste@Dosi Yasak Elma'yı niye alta yazıyorsun hep?
Değişen bir şey yok. Herşey rüyaYasal Elmaya baktım.İyice dizi değişti.
Ender evlendi.Şahika ve yanında kız vardı yanında menejer.Arada bakardım.da değişti sandım.Yeni kişiler girdi sandım.Çıkan çıktıDeğişen bir şey yok. Herşey rüyabu hafta dizi yoktu gibi düşünelim. Haftaya hemen haftanın devamı gelir
Ay sorma şaşkınım ben de. Herkes mi bölümü yarıda terk etmiş, bu reytingler neBak tam da sıraladığım gibi olmuş liste
------
@Emre Ozansoy seninde beklediğin reyting patlaması olmamış. Bence seyirci ne oluyoruz deyip kaçtı ekrandanfazla saçmaydı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?