22 Mart 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Evet, sıralama önemli değil de diğer diziler reytinglere göre sıralandığı için Yasak Elma'da üstte olmalı bence. :A Bugün düşmesi imkansız, ben sağlam bir yükseliş bekliyorum. Fragmanlar çok tepki çekti. :A
Bu haftaya baş ağrısı biraz halsiz olrak girdim ve burayıda detaylı yapamadım, hemen de söylendiniz :A Haftaya telafi ederim tamam :A yoksa ben zaten haftalık değişim yapıyordum :A
------

Bende şimdi öylesine bakayım dedim, şaşırdım baya. :A Ama gelir mi gelir, Uyanış kitlesi gelir belki biraz. :F
Uyanış kitlesi gelmez. Aynı kitle değil çünkü ama bu oranlar şaşırttı. Ben de akşama canlı izliyeyim bari :A @Özgür (yine dayanamadım)

Yarın sabah çok farklı bir reyting tablosu göreceğiz bence. :A Yasak Elma'dan 9+ reyting bekliyorum.

Yasak Elma YouTube kanalında fragmanlar 9.5 milyon izlenmeye ulaşmış. FOX'un YouTube kanalında da 2.7 milyon izlenme var fragmanlarda.
Dizinin instagram hesabında da yaklaşık 2.5 milyon izlenmiş fragmanlar. :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Bu haftaya baş ağrısı biraz halsiz olrak girdim ve burayıda detaylı yapamadım, hemen de söylendiniz :A Haftaya telafi ederim tamam :A yoksa ben zaten haftalık değişim yapıyordum :A
Söylenme değil de dikkatimi çekti sadece. Eskiden haftalık değişim yapıyordun ama son haftalarda yapmıyorsun, ondan sordum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Uyanış kitlesi gelmez. Aynı kitle değil çünkü ama bu oranlar şaşırttı. Ben de akşama canlı izliyeyim bari :A @Özgür (yine dayanamadım)
Ben yine gece YouTube'dan izlemeye devam. :A

• Güldürdün
Bu akşam Çukurdayız.

6e6a8f75dc83554741cec7c3fc58fc60_840.jpg

• Beğendim
Reactions: offensive
TRT Naim'i 2 saat 15 dakika reklamsız yayınladı. Hadi diziler reklamsız gidiyor da film reklam verse ne olacak anlamadım. Sanırım gerçekten zirveye göz dikmişler ve yarın 1. olursa pek şaşırmayacağım.

• İlginç
Reactions: EmreCan
Yasak Elma
------

TRT Naim'i 2 saat 15 dakika reklamsız yayınladı. Hadi diziler reklamsız gidiyor da film reklam verse ne olacak anlamadım. Sanırım gerçekten zirveye göz dikmişler ve yarın 1. olursa pek şaşırmayacağım.
TRT'nin aldığı vergi payı yeter, hiç bir şekilde gözü doymayan bir kanal.

Maraşlı uçmuş resmen, Uyanış'ın olmamasının küçük bir payı olabilir de bölüm de çok iyiymiş galiba.

Hayret Yasak Elma AB hariç çok az yara almış, Total'de yükselmiş bile. Neyse en azından AB'deki düşüşü müstehak kendisine.

Sefirin Kızı geçen haftaya yakın gitmiş, AB'de de hiç beklemediğim bir yükseliş yaşamış.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Değişen bir şey yok. Herşey rüya :A bu hafta dizi yoktu gibi düşünelim. Haftaya hemen haftanın devamı gelir :A
Ender evlendi.Şahika ve yanında kız vardı yanında menejer.Arada bakardım.da değişti sandım.Yeni kişiler girdi sandım.Çıkan çıktı
------

Rüyamı ?Rüya olan diziler hep düşüşe geçti yada bitti

• Beğendim
Bak tam da sıraladığım gibi olmuş liste :A
------

@Emre Ozansoy seninde beklediğin reyting patlaması olmamış. Bence seyirci ne oluyoruz deyip kaçtı ekrandan :A fazla saçmaydı çünkü :A
Ay sorma şaşkınım ben de. Herkes mi bölümü yarıda terk etmiş, bu reytingler ne :(
Ben her şeye rağmen rüya bölüm fikrinin güzel olduğunu düşünüyorum ama keşke böyle sinir bozucu bir senaryo yerine daha eğlenceli bir senaryo yazsaydılar. Ben bile fenalık geçirdim izlerken. :A
Friends'deki alternatif evren bölümlerini çok seviyordum, onun gibi bir senaryo olsaydı güzel olurdu. :A
Neyse bakalım bu bölüm gelecek hafta reytinglerini de kötü etkilemez umarım.

• Güldürdün