22 Kasım 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 7. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show - 419. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1764089172261.png

1715241908945-png.126797

BL değişik bir dizi, maç olmadığı gün düşüyor olduğu gün yükseliyor. Beğenildiği gün düşüyor beğenilmediği gün yükseliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
BL diğer diziler kadar yükselememiş ve günün en az izlenen dizisi olmuş.

Aynadaki Yabancı bitince tüm diziler yükselmiş. ATV, Aynadaki Yabancı’yı niye Perşembe’ye koymadı anlam veremiyorum. Kanalın hem reytingleri kötü hem de stratejileri.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Ben Leman bir kaç bölüm daha yayın hayatını uzatmış oldu. Güzel ilerliyor dizi. Haftaya bölüm çok hareketli olacak. Yükselecektir yine.

Reyting sonuçları en sıkıcı gün olabilir.Salı da yine dizi sayısı fazla sıralamalar değişiyorda cumartesi sarmıyor.

BL değişik bir dizi, maç olmadığı gün düşüyor olduğu gün yükseliyor. Beğenildiği gün düşüyor beğenilmediği gün yükseliyor. :A
Geçen hafta beğenilen bölüm reytinglerde bu hafta yansır. Bir bölüm beğenildiğinde yarın sabahına ekmeğine yemez :)

Reytingler hep böyledir, atıyorum 5. bölüm süperdi 6. bölüm reytinglerinde etkiyi görürsün.

Ama maç konusunda haklısın :)

Ben Leman'ım artmış çok sevindim. ❤️
Güller ve Günahlar asla bu kadar yüksek reytingleri hak etmiyor.
Gönül Dağı yine yükselmiş tebrikler.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Güller ve Günahları tebrik ederim. Gün içinde izlemeye çalışacağım. Bu aralar hafta sonu dizilerine vakit ayıramıyorum.

Aynadaki Yabancı bitince tüm diziler yükselmiş. ATV, Aynadaki Yabancı’yı niye Perşembe’ye koymadı anlam veremiyorum. Kanalın hem reytingleri kötü hem de stratejileri.
Bana daha çok geçen hafta milli maç nedeni ile düşüp, bu hafta ise geçen haftada giden reytingleri geri almışlar gibi geldi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Güller ve Günahları tebrik ederim. Gün içinde izlemeye çalışacağım. Bu aralar hafta sonu dizilerine vakit ayıramıyorum.

Bana daha çok geçen hafta milli maç nedeni ile düşüp, bu hafta ise geçen haftada giden reytingleri geri almışlar gibi geldi :A
Katılırım ama Aynadaki Yabancı’nın bitmesi de dizileri rahatlatmıştır :A Güller ve Günahlar ve Gönül Dağı en yüksek oranlarına ulaşmışlar. Aynadaki Yabancı varken bu kadar alamıyorlardı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi