Geçen hafta beğenilen bölüm reytinglerde bu hafta yansır. Bir bölüm beğenildiğinde yarın sabahına ekmeğine yemezBL değişik bir dizi, maç olmadığı gün düşüyor olduğu gün yükseliyor. Beğenildiği gün düşüyor beğenilmediği gün yükseliyor.![]()
Önceki senelere göre yine iyi cumartesi o zamanlar daha sıkıcıydıReyting sonuçları en sıkıcı gün olabilir.Salı da yine dizi sayısı fazla sıralamalar değişiyorda cumartesi sarmıyor.
Bana daha çok geçen hafta milli maç nedeni ile düşüp, bu hafta ise geçen haftada giden reytingleri geri almışlar gibi geldiAynadaki Yabancı bitince tüm diziler yükselmiş. ATV, Aynadaki Yabancı’yı niye Perşembe’ye koymadı anlam veremiyorum. Kanalın hem reytingleri kötü hem de stratejileri.
Katılırım ama Aynadaki Yabancı’nın bitmesi de dizileri rahatlatmıştırGüller ve Günahları tebrik ederim. Gün içinde izlemeye çalışacağım. Bu aralar hafta sonu dizilerine vakit ayıramıyorum.
Bana daha çok geçen hafta milli maç nedeni ile düşüp, bu hafta ise geçen haftada giden reytingleri geri almışlar gibi geldi![]()