22 Kasım 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Maria ile Mustafa | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Menajerimi Ara gün değiştirse dahi düşüşlerden kurtulamıyor, Medyapım olsa şimdi diziyi Pazar'ın lideri haline getirtmişti. Ay Yapım dizi yapmayı beceremiyor artık, böyle bir yapımın 2-3 sezonda çökmesi gerçekten üzdü. Eskiden Medyapım'la karşılaştırırdık, şimdi yanından bile geçemiyor maalesef.
Yoo valla senden başka hiç kimsenin Medyapım ve Ay Yapım'ı karşılaştırdığı falan yok. :A

Eskiden Medyapım'la karşılaştırırdık, şimdi yanından bile geçemiyor maalesef.
Eskiden ay yapım rakipsizdi. Medyapımla kıyaslanamaz bile. Her ne kadar şu an medyapımın bariz bir üstünlüğü olsa da 2006-2012 arasındaki ay yapımın başarısına, sektöre ambargo koyuşuna bir daha hiçbir yapımın ulaşabileceğini sanmıyorum. :A

Eskiden ay yapım rakipsizdi. Medyapımla kıyaslanamaz bile. Her ne kadar şu an medyapımın bariz bir üstünlüğü olsa da 2006-2012 arasındaki ay yapımın başarısına, sektöre ambargo koyuşuna bir daha hiçbir yapımın ulaşabileceğini sanmıyorum. :A
Biri daha eski ama diğeri de kısa zamanda büyük çıkış yapıp ekranlara damga vuran bir şirket yani ikisi de kendince başarılı. :A
Ben şimdiki zamandan bahsediyorum zaten. Ay Yapım eski Ay Yapım değil, bir daha da olamayacak gibi. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay