22 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Diriliş çılgın atmış ; helal olsun büyük başarı .

Diriliş izleyen tayfa var eyvallah, her yerde izleniyor ona da eyvallah,maçın alamadığı bu rakamları Diriliş'in alması ilginç.

BEN izlemiyorum ! KAPPAK :D :D
Sen sayılmazsın seni saymıyorum :F

Senin çevrendeki her insanın Diriliş izlemesi, ülkedeki tüm insanların Diriliş izlediği anlamına gelmez. Öncelikle bunu anlaman lazım. :)
Çarşamba günleri bi çevreyi dolaş trt dışında açık kanal göremezsin bak diriliş benim umrumda değil izlemem de ama gözümle gördüğüm gerçeği söylerim inanılmaz izlenen fenomen bir dizi son 5 yılın ezen dizisi NET

Diriliş Ertuğrul baya izleniyor eyvallah ama Total 16 Ab 20 reyting alması hiç inandırıcı değil herkezin söylediği gibi en önemli maçların bile Ab grubunda 15 civarı alıpta bu dizinin 20 alması saçma ayrıca benim çevremde herkes Söz, Çukur, EDHO izlerken bu dizilerin Dirilişin özetinden bile az izlenmesine ne demeli

Sen sayılmazsın seni saymıyorum :F

Çarşamba günleri bi çevreyi dolaş trt dışında açık kanal göremezsin bak diriliş benim umrumda değil izlemem de ama gözümle gördüğüm gerçeği söylerim inanılmaz izlenen fenomen bir dizi son 5 yılın ezen dizisi NET
Vadiden çok izleniyor deme Allah çarpar :F

Ya boşuna kendinizi kandırmayın o bilgisayarın başından kalkarsan görürsün sosyal medyada yaşayan adam bana ne diyor yav he he
Nerde yaşadığını soruyorum gerçekten araştırma yapacağım her çevreden insanlara soracağım kim izliyor diye kaç cevap alacağım :D

Nerde yaşadığını soruyorum gerçekten araştırma yapacağım her çevreden insanlara soracağım kim izliyor diye kaç cevap alacağım :D
Tablo ortada gülüm boşuna kendinizi avutmayın son yılların rekorunu parçaladı adamlar ve totalde 20 reytingi görecekler bu gidişle

Hala söylemedin neyse :A
AjaxResize.ashx

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi