Been.Ulan Allah çarpar be bu diziyi izlemeyen görmedim daha vay arkadaş neyin kafası bu ya
Ulan Allah çarpar be bu diziyi izlemeyen görmedim daha vay arkadaş neyin kafası bu ya
BEN izlemiyorum ! KAPPAKUlan Allah çarpar be bu diziyi izlemeyen görmedim daha vay arkadaş neyin kafası bu ya
Sen sayılmazsın seni saymıyorumBEN izlemiyorum ! KAPPAK
Çarşamba günleri bi çevreyi dolaş trt dışında açık kanal göremezsin bak diriliş benim umrumda değil izlemem de ama gözümle gördüğüm gerçeği söylerim inanılmaz izlenen fenomen bir dizi son 5 yılın ezen dizisi NETSenin çevrendeki her insanın Diriliş izlemesi, ülkedeki tüm insanların Diriliş izlediği anlamına gelmez. Öncelikle bunu anlaman lazım.
Vadiden çok izleniyor deme Allah çarparSen sayılmazsın seni saymıyorum
Çarşamba günleri bi çevreyi dolaş trt dışında açık kanal göremezsin bak diriliş benim umrumda değil izlemem de ama gözümle gördüğüm gerçeği söylerim inanılmaz izlenen fenomen bir dizi son 5 yılın ezen dizisi NET
Son 2 sezonun vadisinden çok izleniyor evetVadiden çok izleniyor deme Allah çarpar
Ya boşuna kendinizi kandırmayın o bilgisayarın başından kalkarsan görürsün sosyal medyada yaşayan adam bana ne diyor yav he he@takas sen nerde yaşıyorsun
Nerde yaşadığını soruyorum gerçekten araştırma yapacağım her çevreden insanlara soracağım kim izliyor diye kaç cevap alacağımYa boşuna kendinizi kandırmayın o bilgisayarın başından kalkarsan görürsün sosyal medyada yaşayan adam bana ne diyor yav he he
Tablo ortada gülüm boşuna kendinizi avutmayın son yılların rekorunu parçaladı adamlar ve totalde 20 reytingi görecekler bu gidişleNerde yaşadığını soruyorum gerçekten araştırma yapacağım her çevreden insanlara soracağım kim izliyor diye kaç cevap alacağım
Hala söylemedin neyseTablo ortada gülüm boşuna kendinizi avutmayın son yılların rekorunu parçaladı adamlar ve totalde 20 reytingi görecekler bu gidişle
Senin gibi bilgisayar başında yaşamıyorum merak etme kafanı kaldırırsan belki önünü görürsünHala söylemedin neyse
Ben pc başında değilim ki IPAD var elimde kaç yıllık üyesin bir arpa boyu yol kat edemedin insanlık ilişkilerinde üzücüSenin gibi bilgisayar başında yaşamıyorum merak etme kafanı kaldırırsan belki önünü görürsün
Benim insanlarla ilişkilerim gayet iyidir insan dışında bazı hayvanları da severimBen pc başında değilim ki IPAD var elimde kaç yıllık üyesin bir arpa boyu yol kat edemedin insanlık ilişkilerinde üzücü