22 Kasım 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dirilişe bak yuh :A

Meryem toparlanmış, sevindim. :Z

Hayat Sırları iyi aslında ama kanala yetmez, yeni dizileri varsayarsak. :(

Diriliş için diyeceğimi geçen haftalarda demiştim haklı çıkmaya devam ediyorum. :A

160 bölüm ve böyle bir günde yine 4-5 reyting üstü almayı başarıyor Güldür Güldür Show'a büyük tebrikler, kudur. :Z @Aserat

Seda ve Uğur güzel yükselmiş. :D
Hedef 30 Reyting :Z:Z:Z @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane

Sizin çevre dediğiniz 3-5 kişi herhalde, kaliteli dizi olduğu için insanlar izliyor demek çokmu zor ?

Bende bugüne kadar kime rastladıysam Diriliş izlemeyen az insan gördüm. Şu an konuda 10 misafir var. Bu 10 kişi içinde eminim 7'si Dirilişi izliyor ve beğeniyordur

Arkadaşlar 1 mesajlığına gelin ayarı verin gidin. Eminim gereken cevabı alacaklardır.

hadi ordan be neyinden haberimiz yok acaba herşeyi sen mi biliyosun sen önce at gözlüklerini çıkar
Dünyadan haberin yok herkes izliyor işte kabul etmek lazım bak ben diriliş falan izlemiyorum objektif konuşuyorum vadi dışında da hiçbir dizi umrumda olmaz

Sizin çevre dediğiniz 3-5 kişi herhalde, kaliteli dizi olduğu için insanlar izliyor demek çokmu zor ?
Dalga geçiyorlar heralde diriliş izlemeyen görmedim ben herkes mi izler bir diziyi

20'den fazla almıştır bence ama fazla yüklenmeden reyting aletleri patladığı için ölçememiştir. :A

Diriliş'in 42 share almasıyla, her 2 kişiden birinin bu diziyi izliyor olması gerek. Çevremdeki iktidarı destekleyen arkadaşların bile çoğu izlemiyor , e o zaman bu diziyi kim izliyor :A

Diriliş'in 42 share almasıyla, her 2 kişiden birinin bu diziyi izliyor olması gerek. Çevremdeki iktidarı destekleyen arkadaşların bile çoğu izlemiyor , e o zaman bu diziyi kim izliyor :A
Ulan Allah çarpar be bu diziyi izlemeyen görmedim daha vay arkadaş neyin kafası bu ya :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi