22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Bu arada tek bunu diyeceğim buradan Özlem'in bebeği gelişimini tam tamamlamamış demek ondan karnı büyümüyordu @xBUGRAx

Yalan Dünya yükseleceğine düşmüş. Bu dizi ya Çarşambaya alınsın ya da Dila bitecek zaten 2-3 haftaya biraz rahatlar. Cuma da çok total dizisi var.

Haha ben azer gibi adam gormedim. Uykusunda bile rahat edemiyor
dila Medcezir ve Karagül gibi rakipler arasında harika reytingler alıyor ama gerçek bir şey var. Dila hepsini geçmeyi hakediyor. Çok az bile alıyor

Karagül coşanze.
Tns'de daha düşük çıkacaktır.

Yalan Dünya 22.10 Reklam.

Özet ile aynı gidiyor yeni bölüm. Bu da demektir ki, zorlu rakipler olması kötü etkiliyor. Kanal D ama en çok reklamı o saatlerde veriyor. Aksine sona saklamalı çünkü rakipler çoğalıyor.

Böyle olacaksa Pazartesiye geri dönsün.
Ama Dila bitiyor.

Özlem müthiş oyuncusu sen ya bu bölüm 10 reytingi geçmek zorunda.

Hep seni kışkırtmak için yazıyorum.
9 civarı alarak zirvede olur yine.
10 alacak bu hafta bak görürsün.
Yok kışkırmıyorum can sıkıntısına cevap veriyorum forum sessiz.

Özlem müthiş oyuncusu sen ya bu bölüm 10 reytingi geçmek zorunda.

10 alacak bu hafta bak görürsün.
Yok kışkırmıyorum can sıkıntısına cevap veriyorum forum sessiz.
Aynen ya şu Cuma gününde bile foruma katılım az.
Karagül 10 alamaz.

Yalan Dünya'nın günü değişmeli. Yarın totalde ilk 15'e giremeyebilir yine. Hazır Kanal D'den mantıklı hamleler gelmişken şu Yalan Dünya'ya da bir el atsa.

Yalan Dünya 5 dakika reklamlı.

Yalan Dünya'nın günü değişmeli. Yarın totalde ilk 15'e giremeyebilir yine. Hazır Kanal D'den mantıklı hamleler gelmişken şu Yalan Dünya'ya da bir el atsa.
Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine.

Yalan Dünya 5 dakika reklamlı.

Çarşamba ve ya Pazartesi olsun derim ama Dila bitiyor nasılsa. Gülse bir hamle yapar yükselir yine.
Pazartesi ideal bence.
A.Ş.K.'la Merhamet'i riske atmaya gerek yok. Cuma'ya Arka Sokaklar ya da Vicdan hamlesi gelmeli.

medcezir reklam düzeninde değişiklik yapmış reklama girmedi.