22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

neyi anlatması uzun

savcı güya dilayı tehtit ediyor sen benimle evlenmesen ben rızayı içerde tutacağım diyor dilada mecburen savcının bu tehdidini kabul edip evlenmeyi kabul ediyor..
konuyu anlatırken bile sıkılıyorum bunda karışık bişey yokki basit yeşilçam diyalogları

1970 lerin filmlerinde normal karşılıyoruzda bunu şimdi zor yutmak?

dizide iki savcı var tek işleri rıza ile dila arasında tur atmak başka bir işle uğraştıkları yok tüm savcılar böyleyse türkiye hapı yutmuş demektir

rıza canı istiyor dışarı çıkıp azeri tehdit ediyor geri gidip cezaevine giriyor falanda filan neyini anlatayımki..

Ne kadar saçma bir yorum .. Karagül'ün reytinglerinde KVP ne alaka ? hem nekadar kışkırtıcı bir yorum bu cezanlandırılmalı... Reziledecek felan siz dizi misiniz ? He dizi değil Karagül ondan 14 aldı demi ?

Karagul geceyi 14 reytingle kapattı helal olsun

Halil sezai o sarkiyla mi ilani ask etmek zorundaydi...

Riza cezaevinden nasilmi cikti. Cunki cezaevi muduru ile eski bir hesabi vardi. Mudur borcunu odemis oldu. Diger konuya gelirsek her dizi ayni hicbirinin birbieinden farki yok

Beyaz iyi gidiyor.
Ama tns'de totali daha düşük çıkıyor..

pompişizm yayılıyor

@KayıpSehir kardeşim dizi 14 u alıyorsa demwkki hakediyor. Diğer yazdıklarım ise sadece biraz abartı ve Reyting konusunu genel anlamda söyledim

Evlenme teklifi icin halil sezai de beyaz showu secti

Ah Sbt ah Karagüle 14 veriyo anlıklarda Pazartesi Karadayıya gelince 10-11 arasından yukarı vermemek için yemin etmiş sanki