Demek istediğim tns sbt'ye ayak uydurmaya başladı. Sbt'de coşan Şefkat Tepe ve Küçük Gelin tns'de de uçmaya başladı. Sbt'de coşan Doksanlar tns'de de coştu 6'ya fırladı bir anda. Geçen sene İntikam tns'de yüksek çıkıyordu. Bu sene sbt'de düşünce tns'de de düşmeye başladı. Örnekler bitmez.Örnek. 😕 😕
halifelik kaldırılmadı ki getirilisin ))) biraz tarih oku sonra komplo kurarsın ))) hadi atvni şuan ki reytinglerine de bir komplo üretsene neden atv yükselemedi hadi göster kendini))) ha siyasetle ilgileniyorsun geçen seçimlerde şanlı urafada aişretler isyan çıkardı googla gir araştır neden çıkarmışlar belki feodaliteyi anlarsın kim karşı kim karşı değilAdnan menderes Halifeliği getirmeye çalıştığı bölüm yok mu yoksa o başbakanın planını sansürlemiş olmasın Feodalite Kralların şatoda felan yaşamması ve toprağı olan herkes kral olduğu için birlik bozuldu kavim kavim anlayışı put pereslikteki gibi Aşiretler gibi kendi kanunlarını kendileri sağlıyorlar
bence kilisye gidip tütsü yakarlarAnnem seyrettiği için bende seyrediyorum adamlar reyting yükseltmek için imam nikahı olmuş 40 yıl önce Felan a döndüler yok asker kaçağı çıktı bunlar hepsi reyting yükselme çabası YAkında Yalan Dünya Camide tövbe bismillah
Deme oyle deme be destere. Bitmesin diye dua ediyorum
dizi çekilmiyorsa sen çek elini ayağınıdizi belli bir satten sonra saçmalamaya başladı bende izliyorum da yalnız artık çekilecek gibi değil
zaten gülsede diziyi onun üzerine yıkmış diğerleri fügüran niyetine oynatıyor))) ama zerrinde fazla gözükünce sıkıyorValla bana kalsa yd bu dusuk ratingleri bile haketmiyor zerrin disinda komik biri yok zerrinde en fazla tebessum erttiriyor o kadar
dizi çekilmiyorsa sen çek elini ayağını
trt çocuk u aç her saat yüksek kalitede yayın varbaşka ne var ki?
med cezir çağataylı karagül bildiğimiz karagül işte
Bence hic sacma degil. Cok guzel haladizi belli bir satten sonra saçmalamaya başladı bende izliyorum da yalnız artık çekilecek gibi değil
Bence hic sacma degil. Cok guzel hala
Iste izleseydin demezdin bunu. Cunki ne oldugunu bilmiyonki anlarmasi uzun. Sen bu bolumu izle anlican ne kadar dogru bir senaryo yapilmis.yapilacak en iyi senaryoyu yaptilar orda. Dila nin yapacak baska bir seyi yoktu.son bölümde dilanın neydi o halleri rızayı güya kendinden soğtmaya çalışıyor ben aslında seni sevmiyorum falan 1960 ların türk filmlerinden fırlamış sahneler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?