22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan dünya full reklamla felaket gitmiş.

Dizi zorlu ipler arasında gayet iyi alıyor.

Of dila of of. Bitmesen olmazmi. Bi kvp bi senn. Inşallah bitmez. Bu reytingler show un aldığı en iyi Reytingler biü ile birlikte. Yarın dila acaip yukselecektir hem Total hem ab. Özellikle ab de

Örnek. 😕 😕
Demek istediğim tns sbt'ye ayak uydurmaya başladı. Sbt'de coşan Şefkat Tepe ve Küçük Gelin tns'de de uçmaya başladı. Sbt'de coşan Doksanlar tns'de de coştu 6'ya fırladı bir anda. Geçen sene İntikam tns'de yüksek çıkıyordu. Bu sene sbt'de düşünce tns'de de düşmeye başladı. Örnekler bitmez.

halifelik kaldırılmadı ki getirilisin ))) biraz tarih oku sonra komplo kurarsın ))) hadi atvni şuan ki reytinglerine de bir komplo üretsene neden atv yükselemedi hadi göster kendini))) ha siyasetle ilgileniyorsun geçen seçimlerde şanlı urafada aişretler isyan çıkardı googla gir araştır neden çıkarmışlar belki feodaliteyi anlarsın kim karşı kim karşı değil

bence kilisye gidip tütsü yakarlar

Valla bana kalsa yd bu dusuk ratingleri bile haketmiyor zerrin disinda komik biri yok zerrinde en fazla tebessum erttiriyor o kadar
zaten gülsede diziyi onun üzerine yıkmış diğerleri fügüran niyetine oynatıyor))) ama zerrinde fazla gözükünce sıkıyor

Karagül bu senenin anlık rekorunu kırdı herhalde.

Bu bölüm Karagül Tarihinin en iyi bölümlerinden biriydi. Olaylar , olaylar.. Çok güzeldi bölümü .. Çok ağladım valla bu bölümde . Ve anlıkta rekor kırmış resmen 14 almış Wow wow !.. Bu dizi muhteşem bir şey ya bence Yılın En İyi Dizisi KARAGÜL

Bu Karagül nasil izleniyor anlamadim. Bence pekte izlenilecek dizi değil

son bölümde dilanın neydi o halleri rızayı güya kendinden soğtmaya çalışıyor ben aslında seni sevmiyorum falan 1960 ların türk filmlerinden fırlamış sahneler!
Iste izleseydin demezdin bunu. Cunki ne oldugunu bilmiyonki anlarmasi uzun. Sen bu bolumu izle anlican ne kadar dogru bir senaryo yapilmis.yapilacak en iyi senaryoyu yaptilar orda. Dila nin yapacak baska bir seyi yoktu.