22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ab den bahsetmedim farkındaysan ab diye sölerdim ab yi katsam
cuma günü en rakbetliş günlerden güçlü dizi olmasa bile rtalam 3-4 dizi var starda 4-5 reyting alanb ne var perşembe filmler bitecek elbet

Benim icinde Total AB den önemlidir nede olsa ne kanal sahibiyim nede reklam verenim
ama AB de yüzde 10% olarak Totale giriyor! Star Tv ye gelirsek önemli olan son iki hafta iddaali filmeler yayinlamis olmasi
şöyle bir gercek var şu anda TV de birkac güclü dizi var KVP, MY, Karadayı, ÖBGZK digerleri fasa fiso

Yasin ne laf yetiştiriyorsun şunlara çekememezlikte son nokta artık vadi en çok izlenen dizi 10.yılında da dahası yok.

Evet Yaprak Dökümü milli maclari gecti ama Vadi nin tarihine bakarsan tekrarinin 15 Reyting alip GS ve FB maclarini gectigini görürsün ama ben bu reytingleri asli da konuşmak istemiyorum nede olsa AGB nin

lvp ve my dışında güçlü yapım yok
öbgz biü ile çöktü karadayı bakalım yd gelince ab de aynı kalacak mı

Evet Yaprak Dökümü milli maclari gecti ama Vadi nin tarihine bakarsan tekrarinin 15 Reyting alip GS ve FB maclarini gectigini görürsün ama ben bu reytingleri asli da konuşmak istemiyorum nede olsa AGB nin

neden ki
agb ye laf etmeden önce vadinni de agb ile zirveye çıktığını unutma

Yasin ne laf yetiştiriyorsun şunlara çekememezlikte son nokta artık vadi en çok izlenen dizi 10.yılında da dahası yok.

he vallaha... yukarıda yazdığım gibi vadinin en
çok izlenen dizisi olması türk halkının polata oy vermesini hazmedemiyorlar.....tabiii en son muhteşemin hazırlık vurgununuda hesaba katmak gerek...

tarihin ve reytingin tozlu sayfalarına geçmiş bir gerçek vardırki kurtlar vadisi 10. yılında bile birinci dizi ise gelmiş geçmiş en başarılı dizidir vasat ve vasatın altında bölümler yapsa bile....

şimdi birde işin icine agb yi katip onu tartişmayalim. Bugünlük bu kadar yeterli

aynen zaten senn dışındaki vadicilerle pek tartışmıyorum artık laflara kapk diye atlayanlar oluyor
neyse yeterli bu kadar en azından sen diğer güçlü dizileri de görüyosun

Son düzenleme:
Dün aksamki bölüme göre bu Reytingler bütün anlamiyla berbatt.. Dün aksam ki bölüme bu reytingler cok yazik olmus gercekten.. Aksiyonsuz gecen harika bir bölümdü..

iki hafta önce maçı geçti tebrik ettim silmedilerse yazım ordadır ..
) genelde mesajlarımı sildikleri için bu notu düşeyim dedim ..

ama o tebrik konusunda senin vadici arkadaşların çok yol alması gerekiyor şimdiden söyleyeyim intikam birinci olunca reytinglerde önce sbt ye geçecekler sbt dede beren birinci olunca uçankuşun reytinglerini paylaşacaklar geçen sene çok şahit olduk buna
)

bu sene uçan kuşu paylaşan yok geçen sene beren açık ara her hafta öndeyken uçankuşta geçtik diye burda sevinç çığlıkları atılıyordu
)

evet intikam gelsin bencede artık perşembe günü şiştik izleyecek bişey bulamıyorum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnn

takas'ın tabiri ile maç kvp'yi yerle yeksan etmiş
bu arad takas yine banlanmış

iddiasız maç = fenerbahçe için iddiasız maç yani grupta açık ara önde bir gs gbi son anda gruba kalmak için çırpınmıyor fenerbahçe geleni geçeni tokatlıyor o açıdan iddiasız maç dedim
tek iddiası puanına puan katmaktı fenerbahçe için yani maçın tabeladaki rakamsal puanı kasmaktan başka bir iddiası yoktu ... marsilya limasola göre çok daha büyük bir takım ama maçın bir önemi yoktu ..

limasol fenerbahçe maçı erken başladı erken bitti ve karşısında bizim 3. lig ayarında bir takım vardı buna rağmen vadi maçtan kurtulmak için çırpınıp durdu sonunda maçın son 10 dakikası hariç maçla temas etmekten kaçındı .. nedeni ne olabilir? tek nedeni var kaçtı maçtan..

buna rağmen o maç bile ab grubunda vadiyi alttetti tebriği haketti ..