22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

dünkü mesajlara göz attım

yorumlarda vadici arkadaşlar iflas etmiş

ama reytingi görünce üzülmek yerine haklı çıkmaya çalışmışlar ama kurtaramamışlar
)

nolmuş şu anda fenerbahçe kendisi için önemsiz bir maçta destan yazmış yine deplasman fatihi olmuş...reytingdede vadiyi ikinciliğe atmış demekki önemli bir maç oynasa maçın alacağı oran 30 reytingdir bir fenerbahçe klasiği... tebrikler fenerbahçe sen çok yaşa
)

aynen kaçırdın dün akşamı kötü olldu bu 7dlik pekçok yorum çıkardı

aynen kaçırdın dün akşamı kötü olldu bu 7dlik pekçok yorum çıkardı

bu mesajları nasıl boş bıraktın emre her mesajda faul yapmış arkadaşlar cevap verilmezmi
)

hatta ilk sayfalarda hızlı gonzalez arkadaşımız tek kişilik sohbet gerçekleştirmiş

cevat abiyle benjamin aklıma geldi
)

ingilizce sunum hazırlkıyodum ona vakit kalmadı

ooooooooooo destere gelmiş hoşgelmiş....uzun süre sonraki bu ilk yorumlarında beni anman çok güzel...ama hala daha objektif ve doğru yorum yapmayı başaramadın gitti.......ben vadinin vasat olan bölümlerine iyi demem hiçbir zaman....iyi olan bölümlerinede kötü demem ....dizi başlamadan vadiye layık müthiş tezahürat yaparım.... hayalkırıklığı yaratırsa en ağır eleştirileri bir tezahürat yaparım...dün geceki gibi..... sizde hayranı olduğunuz program ve oyunculara eleştiridiye birşey yok....çokkötü olduğu zamanlarda bile muhteşem yapmıyorum dizi ve oyuncularımıben....çok kötü olduğu zamanlarda yerin dibine sokarım dünkü gibi ben....dün geceye gelince ..maçın ikiye bölündüğü gibi dünda vadi iki parçaydı.... çok kötü olan berbat ilk yarı...muhteşem duygusa aksiyonlu birikinci yarı...reytingleri bana göre normal....ilkyarı gibi durgun devam etseydi.. reytinglrinin daha düşük olması gerekir....ilk yarı ikinci yarı gibi olsaydı düşük reytingden yakınırdım....ideal bunlar....normal oranyani...bunormal orana göreyorumyapılırsa 12.84 ile 0.16 farkla birinciliği kaçırdı vadi ve hala türkiyenin en çok izlenen dizisi anla artık....dünkü maç aksine grupta en önemli maçıydı fenerin gruptan çıkma ve lider çıkma maçıydı...böyle bir akşamdabile çok düşükoranlar aldı maç....hala daha iddasız maçtı diyorsan.. 2 hafta sonra m.gladbach maçı var o da iddasız onda bahse gir bakalım iddaanda ne kadar haklısın görelim....

hoşbulduk

konunun özetini çıkarayım dün gece son yorumlarda ne demişsiniz eveeeet maçın geçmeyeceği belli oldu her iki gruptada vadi lider demişsiniz hemde koro halinde

bugün sonuçlara bakıp yanılmışız maç her iki grupta bizi altetmiş fenerbahçe en iddiasız maçlarda bile vadiyi rahat geçiyor tebrikler fenerbahçe diyebiliyormusunuz

konunun özeti bu ..

Ya siz burda neyin derdindesiniz, resmen çamura yatıyorsan artık avdi nin şu başarısını yedirin zor anlıyorum ama yutun artık. Gecen hafta mac varken kadinlarin daha fazla izledigi MY bile düştü. Vadi maca ragmen nerdeyse 13 Reyting almış, bana Total de başka 13 alan bir dizi gösterebilirmisiniz? Vadi dün akşam macla cakistigi dakikalarda hep gecti maci ama star tv yine şike yaparak maci iki böldü ve 2. Yarisi vadi ile cakişmayinca 1. Oldu. Macin ilk yarisi vadi ile cakisti ve 10 Reytingi gecemedi. Yukarda Allah var gerçeği söyleyin şu Vadi nin aldigi reytingler kötü mü?

maçın yüksek almasını vadiden sonra bitmesine bağlarsanız vadinin yüksek almasının nedenide maçtan önce başlamasına bağlanır ..

ortada bir başarı olması için güçlü bir rakip dizi lazım .. şu anda karşısında rakip olacak güçte bir dizi yok koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler yani tek rakibi maçmış maçta vadiyi geçmiş neyini anlatalım vadi maçı geçseydi tebrik ederdim ..

Vadi 2 hafta önce maci gecti ve tebrik etmedin. Vadi nin rakibi yok diyorsunuz ama her her kanalda en azindan iddaali yapimlar var. Neyse Ocak ta intikam gelince görüşürüz o zamanda rakibi yok diyebilecekmisiniz.

Ortada şöyle bir durum vae gecen iki sezonda mac oldugu haftalarda Vadi 2-3 reyting kaybediyordu şimdi ise en fazla 1 reyting kaybediyor ve hatta AB de 1.5 reyting yükseldi. Bu Vadi nin bu seneki yükselişinin ısbatıdır

rakip mi
12-13 reytinglik diziye en iyiysi 5 alan diziler mi rakip ben rakip falln görmüyorum ortada ya da rakibin anlamı değişmiş sözlükte

koro halinde geçtiğimiz anlıklara göre sbt reytingleri sbt heceliolarak se -be te.... ve ondada birinci olduk zaten....tns nin anlığımı oluyorda kesin konuşalım sevgilikardeşim....ben diyorum ki fenerin
en önemli maçıydı sen diyorsun ki iddaasız maçtı...... e o zaman limassol maçında niye geçildi fener....o da iddaalı maçtı ozaman vadi iddaalı maçları geçiyor iddaasız maçlara takılıyor yani senin aklınca pes... e öyleyse 2 hafta sonra.m.gladb
ach maçı var... o maçtan iddasız maçı yok fenerin herşeyi garanti.... iddaasız yorumlarında iddalıysan eğer fenerin bu maçta da geçeceğini iddaa etde görelim bakalım...

birilri puan durumunu maç öcesi ve sonrasıdiye koysun görelim hangisi kritikmiş

rakip mi
12-13 reytinglik diziye en iyiysi 5 alan diziler mi rakip ben rakip falln görmüyorum ortada ya da rakibin anlamı değişmiş sözlükte

o zaman bana hangi lider dizinin rakibi var söylermisin? MY nin en güçlü rakibi Total de 6 alıyor, Öyle bir geçer zaman ki nin 2 hafta öncesine kadar rakibi yoktu yani BİÜ grlene kadar ve Total de 7 Reytingi zor geciyordu, cuma gününün Lideri Huzur Sokağı nın en yakin rakibi 5-6 alıyor. Şimdi bana açıklarmısın hangisinin rakibi cok yüksek reyting alıyor? O eski Reyting Yarişlari mazide kaldi mesela Perşembe günler hem KVP hemde Aşki memnu 13 Reytingi geciyordu, kisacasi eskiden ekranda cok daha fazla reyting alan güclü diziler vardi simdi ise birkac dizi haric 6-7 Reytingi gören zil takıp oynayacak

pazaresi karadayıarka sokaklar salı biü-öbgz cuma tüüm diziler denk

gelelim çarşambaya my ve üç tane 5-6 reytinglik dizi var perşembe vadi-uek var başka düzenli rakip yok

sen intikamı rakip olarak mı görüyorsun şimdiden....dizi çekilsin yayınlansın reytingleri belli olsun bir kaç hafta test edilip onaylansın ondan sonra belki rakip olarak görebiliriz... şimdiden rakip demek vadi ile aynı gece yayınlanan kemal sunal filmlerine bile hakaret sayılır.... henüz ekrana gelmeyen yapıma rakip demeyelim henüz...belki vedadan daha kötü bir sona uğrayacak kim bilebilir ki...

- - - Ekleme - - -

gelelim çarşambaya my ve üç tane 5-6 reytinglik dizi var perşembe vadi-uek var başka düzenli rakip yok
biraz doğru sözlü olalım....hadi kabul edin .... aklınızca muhteşemin hazırlık maçı karşısındaki hezimetinin intikamını almaya çalışıyonuz bunun içinde idaalı maç iddasız maç gibi şeyler ortaya atıyonuz.... ama şartlar aynı değildi... işinize geleni görüyonuz ...doğru mu doğru hocam....vadinin muhteşemi geçerek en çok izlenen dizisi olması rüyalarınızı pardon yorumlarınızı kaçırıyor doğrummmmmmmmmuuuuuuuuuuu doğru hocam...

emre sen gercekten ciddi misin yoksa gıcıklığına mı yapıyorsun?
pazartesi Arka Sokaklar diyorsun dizi AB de 4 Reytingi zor görüyor, Salı günü BİÜ geleli 2 hafta oldu ve o yokkende ÖBGZK 7 Reytingi zor alıyordu, Çarşamba günü TRT1 de sakarya Fırat var evet onun Totali iyi ama ZKFO dizisininde AB si daha güçlü ve ZKFO Total de de zayıf degil, Cuma günü bircok dizi var ama hepsinin kalitesini toplasan bir güçlü dizi bile etmezler diziler zar zor 4-5 Reyting aliyorlar. Gelelim Perşembe ye UEK iki grubtada ortalama en az 5 reyting alıyor, komedi severler icin TRT de iyi bir alternativ var, Star Tv her perşembe 4-5 Reyting alan güçlü filmler yayınlıyor, evet vadi nin cok güçlü bir rakibi yok ama hic rakibi yok demekte mantıksızlıktır, bu arada Vadi nin olmadigi gibi diger dizilerinde cok güclü rakipleri yok

Son düzenleme:

ab den bahsetmedim farkındaysan ab diye sölerdim ab yi katsam
cuma günü en rakbetliş günlerden güçlü dizi olmasa bile rtalam 3-4 dizi var starda 4-5 reyting alanb ne var perşembe filmler bitecek elbet

- - - Ekleme - - -

Maç karşısında sadece vadi bu reytingleri alabilir.

yaprak dökümünün milli maçı geçtiği günler çok uzakta değil