22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Barça ile eşleşirse gs star 30 reytingde alır herkes izler barçanın gollerini gsnin madara oluşunu

00:00 - 00:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 3.26 , 2) STAR: 3.25 , 3) KANALD: 2.24
seyirci yine atv ye dönmüş demekki bu yarışmada iş var... prıme tıme ın 1 veya 2 de denemesi gerek bu yarışmayı atv...

- - - Ekleme - - -

Barça ile eşleşirse gs star 30 reytingde alır herkes izler barçanın gollerini gsnin madara oluşunu
eşleşmeden önce bir gruptan çıksında bir maç daha var ama ...

- - - Ekleme - - -

herkese iyi geceler...... vadinin eksik kalan yanlarını internetten yama yapayım uyku bastırmadan.....görüşürük....

sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar diyorum ve futbola son noktayı koyuyorum vadi inşallah zirvedeki yerini korur

atv de nihat hatipoğlu var süper adam ya

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.26 , 2) ATV: 1.56 , 3) STV: 1.54

atv de prof.dr nihat hatipoğlu ile dosta doğru var

Yatıyım belki uyurken vadi'de gözümden kaçan bi şeyler aklıma gelir biraz olay değerlendirmesi yapıyım kendi senaryomu oluşturam

Takas sana bir şey soracağım. Yılın sorusu
Gs mi Vadi mi önde gelir, birinden vazgeçmen gerekse hangisinden vazgeçersin

Cidden merak ettim

00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 2.51 , 2) ATV: 1.71 , 3) FOX: 1.18

Veda'nin son sahnelerine bakamadim, ancak bugün bakabilecegim. Bakalim nasil bir son sahneyle veda etti yayin hayatina..