22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.45 , 2) STAR: 7.1 , 3)
KANALD: 3.39 , 4) FOX:
2.51 , 5) SHOW: 2.21

Birisi bana sezonun başında Kurtlar Vadisi Pusu Beren'i geçer dese inanmazdım şimdi geçer demezse inanmam

Veda dizisinde aslında senaryo da büyük sorundu.. Olaylar yavaş ve izleyiciye duygu aktırılmadan ilerliyordu.. Tabii Kurtlar Vadisi Pusu faktörünü de unutmamak lazım.
pusu faktörü güçlü ama kanal dnin öbgç ar.sokaklar-y.dünya gibi dizilere sağladığı tolerasın yarısını bu diziye sağlasaydı belkide herşey farklı olurdu şu an...

Maç sıkıcı gidiyor ve Fenerbahçe zaten garantilediğinden (neredeyse) pek bir önemi yok Vadi'nin geçmesi gayet normal.

bence bu yorum arkaik bir yorumm. agb ye göre yapılmış bir yorum. agb de maç oldugunda vadi düşerdi ama tnsde durum değişti maç kurtlara yarıyor eskiden kurtları izleyen ara sıra bakan yada internetten izleyten kitle hem maça bakarım hem kurtlara bakarım diye ekran karşısına geçiyor. bu bölüm çok sönük olmasına ragmen mmaçtan dolayı gelen seyirci vadiyede baktıgından vadi düşmüyor.

artık eski agb alışkanllıklarına göre yorum yapmamak lazım
)))

aga vadi bitti yav geçen bölüm bu hafta olsa reklamsız gittiği dilimde rekor kırardı 20 görürdü off be şans yok ki bizde

- - - Ekleme - - -

aga vadi bitti yav geçen bölüm bu hafta olsa reklamsız gittiği dilimde rekor kırardı 20 görürdü off be şans yok ki bizde

aynen katılıyorum bu bölüm açıkçası çok durgundu son kısımları hariç eğer ki geçen haftaki efsanevi bölüm bu hafta olmuş olsaydı 20 alabilirdi vadi 16 aldığı dilimde aksiyon yoktu hiç vadi farkı

- - - Ekleme - - -

ohaaaaaaaaaaaaa 20 dk reklam 10 reyting yok artık

Kurtlar Vadisi Pusu 171.Bölüm

Vallah ben artik baska birsey ekleyemiyecegim.. Haftaya Kurtlar Vadisi Suriye izleyecegiz. TÜM Türkiye hazir olsun! 29 KASIM gelmek bilmez artik...

171.Bölüm Kurtlar Vadisi Pusu TARIHINDE en güzel bölümlerden birtanesidir. 14 reytingden az alirsa, bu bölüme cok yazik olur..

Pana Film "Suriye" meselesini resmen üstlenmis.. Yemin ederim Türkiye'deki bu sacma sapan RTUK politikasi olmasa, Kurtlar Vadisi'nde kanimizi donduracak sahneler olur.. Ama Yapimin eli kolu bagli.. Kan lekesine sansür, en ufak bir abartida, hemen ceza.. Adamlar neyapsin...

Bu bölümde hersey vardi.. Hem Devlete dair mesajlar vardi hemde Suriye'ye.. Basta NECATI SASMAZ olmak üzere tüm ekibe buradan herkesin adina tesekkür ediyorum.. Bu Bölüm ile Necati Sasmaz'a hayranligim bir okadar daha da artti..

Allah yollarini acik tutsun..

Reactions: Polat Şaşmaz
Bu bölümde olay olmadı ki ya, reytingler beklendiği gibi geldi vadide. Zaten saat 10 da bende maçı izledim vadinin özeti yarın