22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Maç vadi reklamdayken 15e dayanmış yuh artık

vadicilerde öpüşme seviyormuş baksanıza leyla ile yan yana geldi polat coştular bir de beren e laf ederler

vadi 12 geçe reklama girdi 14 ü geçmiş yav geçen bölüm bu hafta olacaktı bu kadar reklam girmicekti ah ah çekiyorum şu an 18 i bırak 20 yi görürdü
ne yirmisi ya.... 22-23 rahat ben hala bir titanicte rose-jack öpüşü bekliyom..

- - - Ekleme - - -

vadicilerde öpüşme seviyormuş baksanıza leyla ile yan yana geldi polat coştular bir de beren e laf ederler
he valla doğruya doğru....tük ya sahne bitti..ikisi bir daha ne zaman bir araya gelecek...

xemre vadiyi şuan izliyonmu izlemedenmi laf ediiyon...öpüşme olmadı olursa diye bekledim ama olmadı...

- - - Ekleme - - -

ama dediğim olsaqydı reytingler uçar...bu sahne aylarca konuşulurdu..internette falan....

dizi heyecanlandı bir anda ne oluyor lan reytingler çıldırmıştır şimdi...bu yeni psikopat kim....

manchester ı falan parçalayacağımızı kimse sölemedi

Dogrudur ama yaptiginiz tahminler dogru cikmadi ozaman söyle düsün biz de vadi parcalar diyoruz ki bana göre parcaliyo sana göre degil ve bizim tahminler de tutmuyo yani anliyacagin Herkes tahmin yapabilir bu tutar tutmaz fark etmez ama sende buna karisamazsin herkesin tahmini kendine

dizime yaptığım tüm eleştirileri geri alıyorum canım vadim benim uy uy uyyyyyyyy....

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 11.26 , 2) ATV:
10.62 , 3) KANALD: 3.36 , 4)
STV: 1.97 , 5) FOX: 1.96

parçlaması fark atması değil konu 16-17 reyting dendi hep

Vadi 5 dksı reklam olmasına rağmen maçla aynı nerdeyse

maçla başabaş girmişler....lan şu müthiş bölümleri baştan koysalar uçmuştuk çoktan..