ne yirmisi ya.... 22-23 rahat ben hala bir titanicte rose-jack öpüşü bekliyom..vadi 12 geçe reklama girdi 14 ü geçmiş yav geçen bölüm bu hafta olacaktı bu kadar reklam girmicekti ah ah çekiyorum şu an 18 i bırak 20 yi görürdü
he valla doğruya doğru....tük ya sahne bitti..ikisi bir daha ne zaman bir araya gelecek...vadicilerde öpüşme seviyormuş baksanıza leyla ile yan yana geldi polat coştular bir de beren e laf ederler
Rating Kurdu <s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>RatingKurdu
kanal D ve ATV'yi aynı anda yakalayan F.Bahçe maçı nihayet 10 rating barajını aştı. Totalde 11, AB'de 13 ratinge ulaştı
- - - Ekleme - - -
Diziyi izle öyle yorum yap öpüşmüyolar
snn yorumunaa yorum yapıyorum sadece ne izlicem vadiciler bile beğenmemiş bölümüxemre vadiyi şuan izliyonmu izlemedenmi laf ediiyon...öpüşme olmadı olursa diye bekledim ama olmadı...
manchester ı falan parçalayacağımızı kimse sölemedi
Dogrudur ama yaptiginiz tahminler dogru cikmadi ozaman söyle düsün biz de vadi parcalar diyoruz ki bana göre parcaliyo sana göre degil ve bizim tahminler de tutmuyo yani anliyacagin Herkes tahmin yapabilir bu tutar tutmaz fark etmez ama sende buna karisamazsin herkesin tahmini kendine
parçlaması fark atması değil konu 16-17 reyting dendi hep