parasal katkısı var . eğer listenin basınsaysan reklamdan alacağında reytıngınınden aldığın paranın üstüne extra para veriliyor
Okuyunuz.
Son düzenleme:
parasal katkısı var . eğer listenin basınsaysan reklamdan alacağında reytıngınınden aldığın paranın üstüne extra para veriliyor
son yaz ne zaman başlıyordu furkan ..
Acun sıkıcı haliyle bile zirveyi bırakmamış.Paraları toplamış yine.
çünkü cumartesi izlenecek bişey yok insanlar napsın şefkatımı izlesin yine acuna çeviriyorlar bu arada şevketin sbt deki şişirme reytingleri sona ermiş)
Kendi ürettiği projeler: Sudan Bıkmış Balıklar - hayattan çoktan bıkmış zaten, Hayatımın Rolü şu an iyi durumda ama ekim gibi harcanır gider, evlerden biri miladı dolu artık, işler güçler Muhteşem yüzyılın arkasına bile Perşembe aldığı reytingleri alıyor, Babalar ve Evlatları vasat başladı gelecek haftalarda ne olur bilinmez, Dila Hanım iyi gidiyor, başarısı 2-3 bölümden sonra belli olacak, Ağır Roman direk çöp zatenRevaN lütfen yapma.Ne acizliğinden bahsediyorsun.Star bu yaz en çok şey üretendi.Yeni şeyler yapmak istedi.Kanal D gibi tutan projesini haftanın 5 günü yayınlamadılar!
Aynen Şefkat'in inmiş reytingini de görmüş olduk.
Okuyun.
Peki parasal bir katkısı varsa Kanal D neden yapmıyor?parasal katkısı var . eğer listenin basınsaysan reklamdan alacağında reytıngınınden aldığın paranın üstüne extra para veriliyor
bir ara nerdeyse 10 lara çıkacaktıda tns dizginledi şimdi artık sbt de 9 lu 10 lu reytinglerde göstermiyor şevketi)
Kendi ürettiği projeler: Sudan Bıkmış Balıklar - hayattan çoktan bıkmış zaten, Hayatımın Rolü şu an iyi durumda ama ekim gibi harcanır gider, evlerden biri miladı dolu artık, işler güçler Muhteşem yüzyılın arkasına bile Perşembe aldığı reytingleri alıyor, Babalar ve Evlatları vasat başladı gelecek haftalarda ne olur bilinmez, Dila Hanım iyi gidiyor, başarısı 2-3 bölümden sonra belli olacak, Ağır Roman direk çöp zaten
Şimdi şunlara bakalım: Muhteşem yüzyıl, 1 Erkek 1 Kadın, Acun: iyi gidenlerin hepsi transfer resmen
iyi ki söyledin kimse okumuyacaktı) sadece cepten yazdığımdan bir harfe yanlış basılmıs .
daha cümleyi anlamadan kafa buluyo yazık)))) desene cumleyi anlamadim))))
Peki parasal bir katkısı varsa Kanal D neden yapmıyor?
son yaz ne zaman başlıyordu furkan ..
Kendi ürettiği projeler: Sudan Bıkmış Balıklar - hayattan çoktan bıkmış zaten, Hayatımın Rolü şu an iyi durumda ama ekim gibi harcanır gider, evlerden biri miladı dolu artık, işler güçler Muhteşem yüzyılın arkasına bile Perşembe aldığı reytingleri alıyor, Babalar ve Evlatları vasat başladı gelecek haftalarda ne olur bilinmez, Dila Hanım iyi gidiyor, başarısı 2-3 bölümden sonra belli olacak, Ağır Roman direk çöp zaten
Şimdi şunlara bakalım: Muhteşem yüzyıl, 1 Erkek 1 Kadın, Acun: iyi gidenlerin hepsi transfer resmen
babalar evlatlar ve dila hanım muhteşem projeler izleyici iyi işleri beğenmiyorsa star ne yapsın .. acunu aldıklarında star a karşıydım ama star haklı bu izleyiciye acun lazım kaliteli projeler için boşuna çaba sarfetmemek lazım ..
bak show tv ye üç beş kuruşa toplamış dünyadaki dördüncü sınıf showgirl leri sirk cambazlarını yutturuyor millete millette izliyor show u sevmem ama akıllı kanal...
- - - Ekleme - - -
beyazsoy bir önceki sayfada show hep parayı geriden veriyor lafında muhteşemdi))
Eyvah Düşüyorum geçen sezonun en çok reyting alan yarışamsıydı.
Büyük Risk başarısı zaten ortada.
Dila Hanım Totalde en çok izlenen 2.diziydi Cuma günleri
Salı ve Perşembe maçların olduğu zaman 1.lik garanti.
Babalar ve Evlatlar Totalde gayet iyi başladı.
Bu sezonun en merakla beklenen dizisi "Atlılar" Starda.
Hayatımın Rolü Abde çok iyi durumda şu an.
Behzat Ç. Cuma günleri Twitter sallıyor.Aynı şekilde Ab reytinglerini de.
İşler Güçler zaten Muhteşem Yüzyılın arkasında da olsa aynı reytinlerini alacağını söylemiştim.Ama İşler Güçlerde iyi durumda.
Yani anlayacağın Star hem pt-1i hem de pt-2yi ele geçirmiş durumda.
Şaka maka Veda da tutmazsa Atv Kanal Dyi geçecek
Yanlışın var. Behzatın durumu içler acısı. Eyvah Düşüyorum Muhteşemin arkasından izleniyordu, diğer günlere bi koydular yarışma çakıldıEyvah Düşüyorum geçen sezonun en çok reyting alan yarışamsıydı.
Büyük Risk başarısı zaten ortada.
Dila Hanım Totalde en çok izlenen 2.diziydi Cuma günleri
Salı ve Perşembe maçların olduğu zaman 1.lik garanti.
Babalar ve Evlatlar Totalde gayet iyi başladı.
Bu sezonun en merakla beklenen dizisi "Atlılar" Starda.
Hayatımın Rolü Abde çok iyi durumda şu an.
Behzat Ç. Cuma günleri Twitter sallıyor.Aynı şekilde Ab reytinglerini de.
İşler Güçler zaten Muhteşem Yüzyılın arkasında da olsa aynı reytinlerini alacağını söylemiştim.Ama İşler Güçlerde iyi durumda.
Yani anlayacağın Star hem pt-1i hem de pt-2yi ele geçirmiş durumda.
Şaka maka Veda da tutmazsa Atv Kanal Dyi geçecek
[TABLE="class: cms_table"]ne iyisi yahuu 5 geçen tek dizi var oda yüksek paraya transfer ha bide acun varda o da ancak bölerek 5 alıyor gerçi o da transfer
birinci olamıyacaksan bunun bir katkısı yok. bırıncılere extra para veriliyor sadece.
diğer bolenlerin reytingi genelde çok düşük daha üst sıralarda isimleri olsun yada reklam vereni kandırmak için yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?