Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aklım haluk792 de kalmışHaluk792FOX değil, halukerogluFOX.
Dediğin gibi onları umarım yine ekranlarda görürüz.
Aklım haluk792 de kalmışHaluk792FOX değil, halukerogluFOX.
Dediğin gibi onları umarım yine ekranlarda görürüz.
O yaşlarda başlıyor çocuklar espri ama Klişe ve kötü espri yapıyor ama birileri gelisemiyor dediğin gibi @xemexxx gibi oluyor))) bazısıninda gelişiyor benim gibi oluyor)))))o yaşlarda oldum o yaşlarda olanıda gördüm çocuktum çocuktuk çocuktular büyüyünce tozuttularbunlar küçükken ömerçipleşmiş büyüyünce bunlardan bir cacık olmaz)
O yaşlarda başlıyor çocuklar espri ama Klişe ve kötü espri yapıyor ama birileri gelisemiyor dediğin gibi @xemexxx gibi oluyor))) bazısıninda gelişiyor benim gibi oluyor)))))
Kendince bir espri yapmış da yeri geldi onun ruhuna gönderdik gitti)))burda @xemrexxx e göndermemi var yoksa tam bir darbemi var)
Hepsinin idolü aynı dizi 😎tatar ramazan yine müthiş bi bölümdü of ya her an bitecek korkusuyla izliyoruz diziyibu bölüm vadi vari sahnelerle doluydu diğer dizilerde olduğu gibi
tatar ramazan ve adamları bi gecede 5-6 tane adamı öldürdüler aynı polat alemdarın çakır öldüğü gece 6 babayı öldürmesi gibi hatta ölüm şekilleri bile bazılarının ki aynıydı@XanTier Polat Şaşmaz
ama şöyle bişey var tatar ramazan hapisteyken dizi çok daha müthişti o bölümler unutulmaz ya efsanedir harbiden her bölüm isyan çıkıyodu of of
ama aga dünde dedim sana kurtlar vadisi yapılabilecek herşeyi en müthiş şekilde yaptı yapıyor adamlar ne yapacak ki demiHepsinin idolü aynı dizi 😎
Cidden ama. Düşününce her yöntem Vadi'de kullanılmış. Ki zaten Vadi'de de sıkıntı yaşanıyor yeni yöntemler, çeşitli şeyler bulunmakta.ama aga dünde dedim sana kurtlar vadisi yapılabilecek herşeyi en müthiş şekilde yaptı yapıyor adamlar ne yapacak ki demi
tüm aksiyon dizileri vadinin sahnelerini kullanıyor ilham alıyor açık ve net görüyoruz
bu arada alıntı yaparken çd ye tekrar bildirim gitmesin diye o kısmı düzeltecek kadar düşünceli bi kardeşim var helal olsun
aynen biz bile zorlanıyoruz adamlar ne yapsınYalnız bugün Küçük Gelin izledim. Allah'ım bu ne kadar kllişe bir dizidir ya. Psikolojim bozuldu yeminle.
Cidden ama. Düşününce her yöntem Vadi'de kullanılmış. Ki zaten Vadi'de de sıkıntı yaşanıyor yeni yöntemler, çeşitli şeyler bulunmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?