22 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

o yaşlarda oldum o yaşlarda olanıda gördüm çocuktum çocuktuk çocuktular büyüyünce tozuttular
bunlar küçükken ömerçipleşmiş büyüyünce bunlardan bir cacık olmaz
)
O yaşlarda başlıyor çocuklar espri ama Klişe ve kötü espri yapıyor ama birileri gelisemiyor dediğin gibi @xemexxx gibi oluyor))) bazısıninda gelişiyor benim gibi oluyor)))))

Bülent'im farkla Zirvede, Helal olsun!

Aşağı kattan Pınar Başı Türküsünün sesleri geliyor, iyi coşturuyor Büloş'um.

tatar ramazan yine müthiş bi bölümdü of ya her an bitecek korkusuyla izliyoruz diziyi
bu bölüm vadi vari sahnelerle doluydu diğer dizilerde olduğu gibi

tatar ramazan ve adamları bi gecede 5-6 tane adamı öldürdüler aynı polat alemdarın çakır öldüğü gece 6 babayı öldürmesi gibi hatta ölüm şekilleri bile bazılarının ki aynıydı
@XanTier @Polat Şaşmaz
ama şöyle bişey var tatar ramazan hapisteyken dizi çok daha müthişti o bölümler unutulmaz ya efsanedir harbiden her bölüm isyan çıkıyodu of of

Küçük Gelin maşallah yine çok başarılı

Hepsinin idolü aynı dizi 😎

Hepsinin idolü aynı dizi 😎
ama aga dünde dedim sana kurtlar vadisi yapılabilecek herşeyi en müthiş şekilde yaptı yapıyor adamlar ne yapacak ki demi

tüm aksiyon dizileri vadinin sahnelerini kullanıyor ilham alıyor açık ve net görüyoruz

bu arada alıntı yaparken çd ye tekrar bildirim gitmesin diye o kısmı düzeltecek kadar düşünceli bi kardeşim var helal olsun

Yalnız bugün Küçük Gelin izledim. Allah'ım bu ne kadar kllişe bir dizidir ya. Psikolojim bozuldu yeminle.

Cidden ama. Düşününce her yöntem Vadi'de kullanılmış. Ki zaten Vadi'de de sıkıntı yaşanıyor yeni yöntemler, çeşitli şeyler bulunmakta.

aynen biz bile zorlanıyoruz adamlar ne yapsın