22 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

o yaşlarda oldum o yaşlarda olanıda gördüm çocuktum çocuktuk çocuktular büyüyünce tozuttular:) bunlar küçükken ömerçipleşmiş büyüyünce bunlardan bir cacık olmaz:))
O yaşlarda başlıyor çocuklar espri ama Klişe ve kötü espri yapıyor ama birileri gelisemiyor dediğin gibi @xemexxx gibi oluyor))) bazısıninda gelişiyor benim gibi oluyor)))))

Bülent'im farkla Zirvede, Helal olsun!

Aşağı kattan Pınar Başı Türküsünün sesleri geliyor, iyi coşturuyor Büloş'um. :Z :Z

tatar ramazan yine müthiş bi bölümdü of ya her an bitecek korkusuyla izliyoruz diziyi :( bu bölüm vadi vari sahnelerle doluydu diğer dizilerde olduğu gibi :D
tatar ramazan ve adamları bi gecede 5-6 tane adamı öldürdüler aynı polat alemdarın çakır öldüğü gece 6 babayı öldürmesi gibi hatta ölüm şekilleri bile bazılarının ki aynıydı :D @XanTier @Polat Şaşmaz
ama şöyle bişey var tatar ramazan hapisteyken dizi çok daha müthişti o bölümler unutulmaz ya efsanedir harbiden her bölüm isyan çıkıyodu of of :D

tatar ramazan yine müthiş bi bölümdü of ya her an bitecek korkusuyla izliyoruz diziyi :( bu bölüm vadi vari sahnelerle doluydu diğer dizilerde olduğu gibi :D
tatar ramazan ve adamları bi gecede 5-6 tane adamı öldürdüler aynı polat alemdarın çakır öldüğü gece 6 babayı öldürmesi gibi hatta ölüm şekilleri bile bazılarının ki aynıydı :D @XanTier Polat Şaşmaz
ama şöyle bişey var tatar ramazan hapisteyken dizi çok daha müthişti o bölümler unutulmaz ya efsanedir harbiden her bölüm isyan çıkıyodu of of :D
Hepsinin idolü aynı dizi 😎

Hepsinin idolü aynı dizi 😎
ama aga dünde dedim sana kurtlar vadisi yapılabilecek herşeyi en müthiş şekilde yaptı yapıyor adamlar ne yapacak ki demi :D
tüm aksiyon dizileri vadinin sahnelerini kullanıyor ilham alıyor açık ve net görüyoruz :D

bu arada alıntı yaparken çd ye tekrar bildirim gitmesin diye o kısmı düzeltecek kadar düşünceli bi kardeşim var helal olsun :D

Yalnız bugün Küçük Gelin izledim. Allah'ım bu ne kadar kllişe bir dizidir ya. Psikolojim bozuldu yeminle. :(

ama aga dünde dedim sana kurtlar vadisi yapılabilecek herşeyi en müthiş şekilde yaptı yapıyor adamlar ne yapacak ki demi :D
tüm aksiyon dizileri vadinin sahnelerini kullanıyor ilham alıyor açık ve net görüyoruz :D

bu arada alıntı yaparken çd ye tekrar bildirim gitmesin diye o kısmı düzeltecek kadar düşünceli bi kardeşim var helal olsun :D
Cidden ama. Düşününce her yöntem Vadi'de kullanılmış. Ki zaten Vadi'de de sıkıntı yaşanıyor yeni yöntemler, çeşitli şeyler bulunmakta. :D

Yalnız bugün Küçük Gelin izledim. Allah'ım bu ne kadar kllişe bir dizidir ya. Psikolojim bozuldu yeminle. :(

Cidden ama. Düşününce her yöntem Vadi'de kullanılmış. Ki zaten Vadi'de de sıkıntı yaşanıyor yeni yöntemler, çeşitli şeyler bulunmakta. :D
aynen biz bile zorlanıyoruz adamlar ne yapsın :D