22 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Sen seveceksin demedim ki))) bi kez dizide güzel kız yok seni sarmaz))) yalnız bu bölümü tam izlemedim kötü bir bölmede denk gelmis olabilirsin

bir oğlan var çok konuşuyor çok biliyor dizilerimizdeki en büyük hastalık çok bilmiş ömerçipler ortalığı sarmış

annesi diyor'' oğlum sana biraz bal kaymak getireyim
parlak oğul diyor '' annecim benim balım kaymağım sensin diyor ve dizinin içine büyük tuvaletini yapıyor böylece:))

bir oğlan var çok konuşuyor çok biliyor dizilerimizdeki en büyük hastalık çok bilmiş ömerçipler ortalığı sarmış

annesi diyor'' oğlum sana biraz bal kaymak getireyim
parlak oğul diyor '' annecim benim balım kaymağım sensin diyor ve dizinin içine büyük tuvaletini yapıyor böylece:))
Dizi mükkemmel değil tabi bazı aksaklıklar var mesela duygular çok Türk filmi gibi ama o yaşlarda öyle espriler yapılır annesine sirinlik yapmak için. hiç o yaşlarda olmadın mi)))

Güneşi Beklerken hiç hak etmiyor bu reytingleri. :( Yine de iki güçlü total yapımına karşı iyi direniyor..

https://fav10.net/forum/threads/galatasaray-fırsat-tepmedi-2-1.207123/page-2#post-1610966

Bu konuya bakabilirsin. :)

Sağol bakıcam birazdan...

Güneşi Beklerken'in reklam düzeni değişmiş sanırsam. (b) @gözlemci

yine aynıydı ya.. 9.25 de ve 10.25 de verdi ve şimdi 11.15 de verdi....

Dizi mükkemmel değil tabi bazı aksaklıklar var mesela duygular çok Türk filmi gibi ama o yaşlarda öyle espriler yapılır annesine sirinlik yapmak için. hiç o yaşlarda olmadın mi)))

o yaşlarda oldum o yaşlarda olanıda gördüm çocuktum çocuktuk çocuktular büyüyünce tozuttular:) bunlar küçükken ömerçipleşmiş büyüyünce bunlardan bir cacık olmaz:))

off bu anlık Güneşi beklerken 9 hakediyordu o derece yanii müthişti....aldığı orana bakın 5.68