''şey'' ayrı.Yalnız destere yeni haftaya çok hızlı başladıEğer diğer günler aksamazsa herşey olur
''şey'' ayrı.Yalnız destere yeni haftaya çok hızlı başladıEğer diğer günler aksamazsa herşey olur
hızım kesilir böyle gitmezYalnız destere yeni haftaya çok hızlı başladıEğer diğer günler aksamazsa herşey olur
Aşko sülale bitmiyorSen sözde dönüyon ama icraat da yoksun ayoll
Ben geldim forum canlanmaya başladı değerimi bilin sayın moderatörler
Sen de fena sayılmazsın@eskici Hande Yener gibi listelere hızlı bir giriş yapmışsın
Sen kimsin ki forum canlanacak falan filan?Ben geldim forum canlanmaya başladı değerimi bilin sayın moderatörler
Sen mesaj sayınla bende konularımda yazılan mesajlarla katkı sağladım forumaBen geldim forum canlanmaya başladı değerimi bilin sayın moderatörler
Sen de fena sayılmazsın
Geçen haftaki listeye de baktım böyle canlı değildi sen de 400 küsür mesaj yazmıştın bu hafta benle konuşmaların sayesinde 500'e yükselmişsin daha ne yapabilirimSen kimsin ki forum canlanacak falan filan?
Ben de olmasam ne yapacaksınız acabaSen mesaj sayınla bende konularımda yazılan mesajlarla katkı sağladım foruma
Iyiymiş evet mesaj sayım. Son 2-3 ayın en fazla olduğu mesaj sayım olduen az 100 tanesi sana cevap verdiğim mesajlardır
Survivor başlasın da biz 700-800 mesaja yükseliriz.Geçen haftaki listeye de baktım böyle canlı değildi sen de 400 küsür mesaj yazmıştın bu hafta benle konuşmaların sayesinde 500'e yükselmişsin daha ne yapabilirim
Ben de olmasam ne yapacaksınız acaba
Bende son 1 ay doğru düzgün yoktumGeçen haftaki listeye de baktım böyle canlı değildi sen de 400 küsür mesaj yazmıştın bu hafta benle konuşmaların sayesinde 500'e yükselmişsin daha ne yapabilirim
Ben de olmasam ne yapacaksınız acaba
Evet o zamanlar daha da çoşar forumSurvivor başlasın da biz 700-800 mesaja yükseliriz.
Azalt azalt forumun sana ihtiyacı varBende son 1 ay doğru düzgün yoktumgerçi yazdan bu yana çok aktif değildim eskisi gibi.
Bugünlerde tatilim diye varım sonra yine azalır.
İş hayatım çok yoğun ama azaltacam iş tempomu
10 Şubat Cumartesi, haftaya cumartesi yani.Evet o zamanlar daha da çoşar forumsurvivor ne zaman başlıyor bu arada
Azalt azalt forumun sana ihtiyacı var
Hadi kabul et ben olunca daha keyifli geliyor forum sanaEvet o zamanlar daha da çoşar forumsurvivor ne zaman başlıyor bu arada
Azalt azalt forumun sana ihtiyacı var
Geçen sene daha erken başlamıştı bu sene neden böyle olmuş10 Şubat Cumartesi, haftaya cumartesi yani.
İnkar etmedim ki zatenHadi kabul et ben olunca daha keyifli geliyor forum sana
Ne biliyim ben, Acun'um ayarlamıştır Bayram'dan önceye bitecek şekilde plan hazırdır.Geçen sene daha erken başlamıştı bu sene neden böyle olmuş
İnkar etmedim ki zaten
Ne güzel cümleler bunlarGeçen sene daha erken başlamıştı bu sene neden böyle olmuş
İnkar etmedim ki zaten
Biraz zor biter geçen sene erken başlamasına rağmen bayrama yakın bittiNe biliyim ben, Acun'um ayarlamıştır Bayram'dan önceye bitecek şekilde plan hazırdır.
Evet onu görmemiştim haklısın herkes forumda bir iz bırakmış gidenin yokluğu baya hissediliyor o yüzden sen gitmeNe güzel cümleler bunlaryukarda ekleme yaptım. Her gidenin yeri belli oluyor.
Her dönende foruma renk katıyor
Yok buralardayım artık. Asıl sen gitme. Profildeki espirin hakkındaki mesaji boşuna demedikBiraz zor biter geçen sene erken başlamasına rağmen bayrama yakın bitti
Evet onu görmemiştim haklısın herkes forumda bir iz bırakmış gidenin yokluğu baya hissediliyor o yüzden sen gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?