22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Yok buralardayım artık. Asıl sen gitme. Profildeki espirin hakkındaki mesaji boşuna demedik :A
Canlılığı bırak eğlenceli hale getirdin. En azından benim için :bhr:
Ben uzun süre buralardayım ama illa bir zaman gelir yine kaybolurum benim sağım solum belli olmuyor ama gelirim yine tabi :A ayrıca güzel sözlerin için de teşekkürler :Z :A

Ben uzun süre buralardayım ama illa bir zaman gelir yine kaybolurum benim sağım solum belli olmuyor ama gelirim yine tabi :A ayrıca güzel sözlerin için de teşekkürler :Z :A
Sende bana etmiştin ödeştik :A
Bu işler karşılıklı :F:F

Aaaa doğru teşekkür etmediğin için unuttum sanırım ya da ettin de onu da mı unuttum acaba :A :A
çok güzel söz dedim :A
Teşekkür ederim eskici bey, beni onurlandırdınız.
Ne mutlu banaki size o hisleri yaşatmışım :bhr:
Oldumu?:A

Böyle daha güzel oldu :A rica ederim ne zaman isterseniz efendim :A :A

Herzamam efendim. Bir hanımefendi övgüye hiç bir zaman hayır demez ama ben öyle sıradan söylemleri istemem. Gerçekten kalpten geliniyorsa denilmeli :A
Sen şimdi bu muhabbetin sebebinide unutmuşsundur :A

Herzamam efendim. Bir hanımefendi övgüye hiç bir zaman hayır demez ama ben öyle sıradan söylemleri istemem. Gerçekten kalpten geliniyorsa denilmeli :A
Sen şimdi bu muhabbetin sebebinide unutmuşsundur :A
Teşekkür muhabbeti falandı galiba tam hatırlamıyorum :A
@Yiğitt i geç yanıma senin gelmene @destere kıskanmaz sana güvenir ama Yiğite güvenmiyor :F
@Yiğitt e neden güvenmiyor ki Yiğit parlakçı değil mi zaten sorun olmaz yani aranızda olsa da :A :F

Teşekkür muhabbeti falandı galiba tam hatırlamıyorum :A

@Yiğitt e neden güvenmiyor ki Yiğit parlakçı değil mi zaten sorun olmaz yani aranızda olsa da :A :F
Aaaa @Yiğitt bu aralar kimlik bunalımında bir karşı tarafa geçiyor bir kendi tarafına :F

Evlenmek istiyordu benle oyüzden @destere artık Yiğit e güvenmiyor mesaj sayılarında ikiside yamacıma gelmeye çalısıyor :F :F :F

Aaaa @Yiğitt bu aralar kimlik bunalımında bir karşı tarafa geçiyor bir kendi tarafına :F

Evlenmek istiyordu benle oyüzden @destere artık Yiğit e güvenmiyor mesaj sayılarında ikiside yamacıma gelmeye çalısıyor :F :F :F
O zaman @destere başka yerlerde sürteceğine gelsin senin yanına öyle kaçıp kaçıp güvenmemekle olmuyor :A :A