22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Forum yeniden ölü toprağını atmış, kendine gelmiş. +500 mesaj da iyi rakam, sevindim. :Z

@Çiğdem- ve @eskici çenebazlarını tebrik ediyor, aranıza girdiğim için @destere ye sevindiğimi de belirtmek istiyorum. :bhr: :A
Hırs yapıp yanımda tek kalmışsın @Yiğitt :F @destere düşünce :A @eskici de iyi etki etmiş :A
Ben geldim forum canlanmaya başladı değerimi bilin sayın moderatörler :A :A

@eskici Hande Yener gibi listelere hızlı bir giriş yapmışsın :A
Sen de fena sayılmazsın :A

Ben geldim forum canlanmaya başladı değerimi bilin sayın moderatörler :A :A

Sen de fena sayılmazsın :A
Sen mesaj sayınla bende konularımda yazılan mesajlarla katkı sağladım foruma :Z

Iyiymiş evet mesaj sayım. Son 2-3 ayın en fazla olduğu mesaj sayım oldu :D en az 100 tanesi sana cevap verdiğim mesajlardır :F

Sen kimsin ki forum canlanacak falan filan? :A :A
Geçen haftaki listeye de baktım böyle canlı değildi sen de 400 küsür mesaj yazmıştın bu hafta benle konuşmaların sayesinde 500'e yükselmişsin daha ne yapabilirim :A :A
Sen mesaj sayınla bende konularımda yazılan mesajlarla katkı sağladım foruma :Z

Iyiymiş evet mesaj sayım. Son 2-3 ayın en fazla olduğu mesaj sayım oldu :D en az 100 tanesi sana cevap verdiğim mesajlardır :F
Ben de olmasam ne yapacaksınız acaba :A :F

Geçen haftaki listeye de baktım böyle canlı değildi sen de 400 küsür mesaj yazmıştın bu hafta benle konuşmaların sayesinde 500'e yükselmişsin daha ne yapabilirim :A :A

Survivor başlasın da biz 700-800 mesaja yükseliriz. :Z

Bende son 1 ay doğru düzgün yoktum :) gerçi yazdan bu yana çok aktif değildim eskisi gibi.
Bugünlerde tatilim diye varım sonra yine azalır.
İş hayatım çok yoğun ama azaltacam iş tempomu :Z

Survivor başlasın da biz 700-800 mesaja yükseliriz. :Z
Evet o zamanlar daha da çoşar forum :A survivor ne zaman başlıyor bu arada :A

Bende son 1 ay doğru düzgün yoktum :) gerçi yazdan bu yana çok aktif değildim eskisi gibi.
Bugünlerde tatilim diye varım sonra yine azalır.
İş hayatım çok yoğun ama azaltacam iş tempomu :Z
Azalt azalt forumun sana ihtiyacı var :A

Evet o zamanlar daha da çoşar forum :A survivor ne zaman başlıyor bu arada :A

Azalt azalt forumun sana ihtiyacı var :A
Hadi kabul et ben olunca daha keyifli geliyor forum sana :A

Şaka bir yanada kim yoksa forumda çok belli oluyor yokluğu :D

Ne biliyim ben, Acun'um ayarlamıştır Bayram'dan önceye bitecek şekilde plan hazırdır. :A
Biraz zor biter geçen sene erken başlamasına rağmen bayrama yakın bitti :A

Ne güzel cümleler bunlar :F yukarda ekleme yaptım. Her gidenin yeri belli oluyor.
Her dönende foruma renk katıyor :D
Evet onu görmemiştim haklısın herkes forumda bir iz bırakmış gidenin yokluğu baya hissediliyor o yüzden sen gitme :A

Biraz zor biter geçen sene erken başlamasına rağmen bayrama yakın bitti :A

Evet onu görmemiştim haklısın herkes forumda bir iz bırakmış gidenin yokluğu baya hissediliyor o yüzden sen gitme :A
Yok buralardayım artık. Asıl sen gitme. Profildeki espirin hakkındaki mesaji boşuna demedik :A
Canlılığı bırak eğlenceli hale getirdin. En azından benim için :bhr: