Sana fark atmışımdün yazdığın mesaj listeye girmezki bunlar geçen haftanın sonuçları sanırım geçen hafta pazartesiden pazara kadar olanları toplamıştır @Bully gerçi onunda sağı solu belli değil neyi topladı acaba ?
Sana fark atmışımdün yazdığın mesaj listeye girmezki bunlar geçen haftanın sonuçları sanırım geçen hafta pazartesiden pazara kadar olanları toplamıştır @Bully gerçi onunda sağı solu belli değil neyi topladı acaba ?
Zaten girmemesi lazim bu gecen haftanin listesi ben 30 mayista geldim ama sayaclarda bir sorun olmus sanirim o yüzden böyle olmusdün yazdığın mesaj listeye girmezki bunlar geçen haftanın sonuçları sanırım geçen hafta pazartesiden pazara kadar olanları toplamıştır @Bully gerçi onunda sağı solu belli değil neyi topladı acaba ?
codminimiz erken bunama belirtisi gösteriyor bir an önce değiştirmek şartZaten girmemesi lazim bu gecen haftanin listesi ben 30 mayista geldim ama sayaclarda bir sorun olmus sanirim o yüzden böyle olmus
fark dediğin 200 oy bile değil o da ben normal kapasitemin onda birini kullandığım haldeSana fark atmışım
Sanki ben normal kapasitemdeyim normalde formumda olsam 1000 yazarımcodminimiz erken bunama belirtisi gösteriyor bir an önce değiştirmek şart
fark dediğin 200 oy bile değil o da ben normal kapasitemin onda birini kullandığım halde
Arada olur böyle seyler sıkinti yokcodminimiz erken bunama belirtisi gösteriyor bir an önce değiştirmek şart
fark dediğin 200 oy bile değil o da ben normal kapasitemin onda birini kullandığım halde
1000 çokmu ahhh ahh gençlik nerdesinSanki ben normal kapasitemdeyim normalde formumda olsam 1000 yazarım
Eski zamanda olsam bende o kadar yazardım şimdi sen bin bile yazamazsın bini de geçerim1000 çokmu ahhh ahh gençlik nerdesin
bir zamanlar çift motorla çalışıp yazardık @xemrexxx ile birlikte haftalık mesaj ibremiz 2000 lere vururdu şimdi bize 1000 in reklamını yapıyor yeni nesil
yazarım demek hiç bir anlam ifade etmiyor yazda görelim delilli ispatlı konuşmak lazımEski zamanda olsam bende o kadar yazardım şimdi sen bin bile yazamazsın bini de geçerim
Yarışma bulun yarışalım coşayımyazarım demek hiç bir anlam ifade etmiyor yazda görelim delilli ispatlı konuşmak lazım
bak harun gagası iki gurup daha açmış şimdi gidip oraya bir pandik atalım ama hemen oy vermek yok önce bir inceleyelim bir istişarede bulunalım öyle oy atYarışma bulun yarışalım coşayım
Konuya etiket at geliyorumbak harun gagası iki gurup daha açmış şimdi gidip oraya bir pandik atalım ama hemen oy vermek yok önce bir inceleyelim bir istişarede bulunalım öyle oy at
hahha aa hep kulağının içine içine konuşucam bende gülü seven dikenine katlanır ayollbende kabahat yok @Harunnn60 un yarışması çenemi düşürdü
o gayreti bende gösteriyordumda işe yaramadı sıralamadaki sonuca bakınca hayret ediyorum
la 19 mesajmı yazdın topu topu sanırım senin mesajları dikkate almıyorlar yok sayıyorlar seni
@Çiğdem- e ramazanda işlemiyor nasıl bir çene varsa allah yardımcım olsun bir ömür böyle şirret bişey çekilmezde