22 - 28 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk hafta 100 mesajdan azdi sonra 160 falan yazdik bukez cok yazmisim :) bildirimlere dönuş yapinca bazen sohbet uzuyor :)
dediğin gibi olmuyor :D @Aserat programi da başladi ben mecbur çeneyi çaliştiririm. "özel" jüri olarak çenemle katkı sağlarım bulunacağim zamana kadar :)

bence oyuzden fazla oldu :D hesabima göre 250 olmamasi gerekti ama bu hafta 200e yakin yazdim bile :D
Bak kendin söylüyorsun "bildirimlere dönüş yapınca" diye, anahtar kelime o aslında, napacan yani cevap vermeyecen mi insanlara :A

Ben seni kabuğundan çıkarttım bi kere, bundan sonra kendini geri çekme şansın yok üzgünüm :A

Estağfurullah aga, o işin şakası, suçu sana atmak durumundaydım, sayaçlarımıza atacak değildim ya :A

Haftaya ilk 5 olur diye düşünüyorum, foruma duyduğun özlemle birlikte yazarsın baya bu hafta :A İyi ki geldin :Z
Sıkınti yok aga ben forum icin bu sucu üstlenebilirim :A
Eyvallah kardesim bana da öyle geliyor zaten gelir gelmez yarismaya da girdim baya yazariz herhalde :A
Ayrica bu müzik adami ne oluyor aga nerden aldin bunu :A

Bak kendin söylüyorsun "bildirimlere dönüş yapınca" diye, anahtar kelime o aslında, napacan yani cevap vermeyecen mi insanlara :A

Ben seni kabuğundan çıkarttım bi kere, bundan sonra kendini geri çekme şansın yok üzgünüm :A
aynen ben senin eserinim :D Eserinle gurur duy :F

Sıkınti yok aga ben forum icin bu sucu üstlenebilirim :A
Eyvallah kardesim bana da öyle geliyor zaten gelir gelmez yarismaya da girdim baya yazariz herhalde :A
Ayrica bu müzik adami ne oluyor aga nerden aldin bunu :A
aa sen yokken ben yarisma sundum etiketliyeyim birazdan

aa yoğun dönemlerimde hep iyi yazıyorum bende :F demeki yoğun oldumda foruma girebildiğim kısa sürede foruma gelemediğim süreyi telafi etmek için çeneye daha kuvvet ediyorum galiba :F :F :F @Bully @Yiğitt @sokak sanati

@EFE UYSAL ile 2 haftadır iyi bir ikili oluşturduk :Z

@destere ve @Harunnn60 da uyumlu partner olmuşlar kol kola yükselmişler :A

@xemrexxx gebereceksen geber sende ayoll ne öcü gibi doalsıyon :F
Öyle olması normal aslında, rahatken bir çaba göstermene gerek kalmıyor, ama yoğunken dolu bildirim geliyordur sana haliyle girdiğin o kısa zamanlar daha dolu dolu geçiyordur :A

Öyle olması normal aslında, rahatken bir çaba göstermene gerek kalmıyor, ama yoğunken dolu bildirim geliyordur sana haliyle girdiğin o kısa zamanlar daha dolu dolu geçiyordur :A
hhahah evet birde 1 dakıkada 10 üye çene gücünde olunca azda girsek çok girdiğim dönemle yine aynı oluyor :A bir sohbet ortamına dalsak yeter dakıkada 10 mesaj yazma gücüne sahibiz istanbul trafiği gibi mesaj trağim oluyor bazen :F :F :F

Senin sayende oluruz kanka :A

Artik kimse o kadar yazmiyor kanka ama sen ilk 5 de ilk 3 de olmalisin yine :A
senin yokluğunda ben 800-1000 arasi yaziyordum rekorum 1300. ben birkac haftadir artik frene bastim ve 800 den 100e inmeyi basardim frene basarken :A
15000 oldum yavasladim :A

Kraliçem zirveden inmiyorsun. :bhr: @Çiğdem-
Niye gözlük yedim? :D @vadikızı

aa yoğun dönemlerimde hep iyi yazıyorum bende :F demeki yoğun oldumda foruma girebildiğim kısa sürede foruma gelemediğim süreyi telafi etmek için çeneye daha kuvvet ediyorum galiba :F :F :F @Bully @Yiğitt @sokak sanati

@EFE UYSAL ile 2 haftadır iyi bir ikili oluşturduk :Z

@destere ve @Harunnn60 da uyumlu partner olmuşlar kol kola yükselmişler :A

@xemrexxx gebereceksen geber sende ayoll ne öcü gibi doalsıyon :F
Sohbet ortamı olunca yazılıyor işte, geçen sadece senle konuşmamdan 100 mesaj yazmıştım 5 ayrı konuda konuşuyorduk. :F

Bu haftayla birlikte hazır yarışma da başlıyorken atağa geçeceğimi düşünüyorum. :A

Adamsın :A

https://fav10.net/forum/threads/bu-Şarkı-benim-1-sezon-Şampiyonu-bully.265330/

Buradan aldım kardeşim, @mrt-06 yeni yarışma başlattı yokluğunda, ilk şampiyon da ben oldum :A Etiketim nasıl ama harika dimi :A
Güzel görünüyor :A sampiyon olmadigin yarisma kalmadi masallah diyelim de nazar degmesin :A
kendim yaptim :) etiketledim konuya :)
Bakacagim birazdan :D
senin yokluğunda ben 800-1000 arasi yaziyordum rekorum 1300. ben birkac haftadir artik frene bastim ve 800 den 100e inmeyi basardim frene basarken :A
15000 oldum yavasladim :A
Baya yükselmissin ama frene basmamaliydin bence yazmaktan zarar gelmez :A

Yine ektin beni sahneyi izlemedin.s.s
Ayip ettin kanka seni eker miyim hic birazdan bakacam su an biraz yogunlastim o yüzden izleyemedim ama aklimda yani merak etme :A

Sen neysede benle @Doğu da birbirimizi kariştiriyoruz. Neyseki avatarlar kurtariyor bazen :A
o değilde ben nasil 300 küsür yazdım :S ve yine şaşırticı olan @Bully den fazla yazmisim ama güzel tarafi yanyanayiz :A ben fazla yazmisim Bully az yazmiş :D

@Yakamoz-Asi 2 hafta durabildim :D 250-300 en fazla diyordum ama geçmişim :S
@destere sen geride kal diye işte fazla yazdim bu hafta ama sen uçmuşsun :A

Anket etkinliği ve sahurda @destere beni cok konusturdu :)
bende kabahat yok @Harunnn60 un yarışması çenemi düşürdü :)

Yine 4.lüğe yükselmişim halbuki az yazmaya gayret gösteriyorum. :A
o gayreti bende gösteriyordumda işe yaramadı :) sıralamadaki sonuca bakınca hayret ediyorum :)

Senin sayende oluruz kanka :A

Artik kimse o kadar yazmiyor kanka ama sen ilk 5 de ilk 3 de olmalisin yine :A
la 19 mesajmı yazdın topu topu :) sanırım senin mesajları dikkate almıyorlar yok sayıyorlar seni :)

Kraliçem zirveden inmiyorsun. :bhr: @Çiğdem-
@Çiğdem- e ramazanda işlemiyor nasıl bir çene varsa allah yardımcım olsun:) bir ömür böyle şirret bişey çekilmezde :)

bende kabahat yok @Harunnn60 un yarışması çenemi düşürdü :)

o gayreti bende gösteriyordumda işe yaramadı :) sıralamadaki sonuca bakınca hayret ediyorum :)

la 19 mesajmı yazdın topu topu :) sanırım senin mesajları dikkate almıyorlar yok sayıyorlar seni :)

@Çiğdem- e ramazanda işlemiyor nasıl bir çene varsa allah yardımcım olsun:) bir ömür böyle şirret bişey çekilmezde :)
Dur bakalim daha yeni geldim o mesajlari dün yazmistim zaten haftaya yükselirim :A

Dur bakalim daha yeni geldim o mesajlari dün yazmistim zaten haftaya yükselirim :A
dün yazdığın mesaj listeye girmezki bunlar geçen haftanın sonuçları sanırım geçen hafta pazartesiden pazara kadar olanları toplamıştır @Bully :) gerçi onunda sağı solu belli değil neyi topladı acaba ? :)