22 - 28 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,025
Puanı
1,060
Dosi'yi Doguolarak okudum. Aman tanrım didim bu Doğu ne ara bu kadar yazmaya başladı dedim ki zaten o o değilmiş.:F @Doğu @Dosi

@eskici haftaya ilk 3'de olur gibi.:A @Çiğdem- ve @EFE UYSAL tebrikler.:X
Senin sayende oluruz kanka :A

Aman kanka yeter de artar bu sayı, eskiden 1000 mesaj yazdığım günleri hatırlıyorum. :D Onla kıyaslayınca baya az duruyor. :D
Artik kimse o kadar yazmiyor kanka ama sen ilk 5 de ilk 3 de olmalisin yine :A

Dosi'yi Doguolarak okudum. Aman tanrım didim bu Doğu ne ara bu kadar yazmaya başladı dedim ki zaten o o değilmiş.:F @Doğu @Dosi

@eskici haftaya ilk 3'de olur gibi.:A @Çiğdem- ve @EFE UYSAL tebrikler.:X
Sen neysede benle @Doğu da birbirimizi kariştiriyoruz. Neyseki avatarlar kurtariyor bazen :A
o değilde ben nasil 300 küsür yazdım :S ve yine şaşırticı olan @Bully den fazla yazmisim ama güzel tarafi yanyanayiz :A ben fazla yazmisim Bully az yazmiş :D

@Yakamoz-Asi 2 hafta durabildim :D 250-300 en fazla diyordum ama geçmişim :S
@destere sen geride kal diye işte fazla yazdim bu hafta ama sen uçmuşsun :A

Anket etkinliği ve sahurda @destere beni cok konusturdu :)

@Bully aga ben 30 mayista geldim nerden cikti bu 19 mesaj :A

Acilirsin sen kanka hatta birlikte aciliriz :A
Sayacımız ara sıra kafayı yiyebiliyor ama genel olarak doğru sonuçları veriyor :A Gelişinle forumun dengesini bozmuşsun demek ki aga :A

Belki de ben konuyu geç açtığım için, geldiğinden beri yazdığın mesajlar da kabul oldu :D

Sen neysede benle @Doğu da birbirimizi kariştiriyoruz. Neyseki avatarlar kurtariyor bazen :A
o değilde ben nasil 300 küsür yazdım :S ve yine şaşırticı olan @Bully den fazla yazmisim ama güzel tarafi yanyanayiz :A ben fazla yazmisim Bully az yazmiş :D

Doğu ve seni ben de karıştırıyorum bazen :A

Benim final haftamdı, sen de her ne kadar yazmak istemesen de olmuyor maalesef, demek ki forum için önemli bir isimsin :A İstesen de geri çekemiyorsun kendini 😛

Sayacımız ara sıra kafayı yiyebiliyor ama genel olarak doğru sonuçları veriyor :A Gelişinle forumun dengesini bozmuşsun demek ki aga :A

Belki de ben konuyu geç açtığım için, geldiğinden beri yazdığın mesajlar da kabul oldu :D
Yine sorun bende yani aga ne kadar da sorunlu bir insanim :A :A neyse artik haftaya daha yükseklere cikarim herhal :A

Ben etkin değilim eskisi kadar yaa ama bakarız yine:D
Senin ölün yeter be kankasi :A

Doğu ve seni ben de karıştırıyorum bazen :A

Benim final haftamdı, sen de her ne kadar yazmak istemesen de olmuyor maalesef, demek ki forum için önemli bir isimsin :A İstesen de geri çekemiyorsun kendini 😛
ilk hafta 100 mesajdan azdi sonra 160 falan yazdik bukez cok yazmisim :) bildirimlere dönuş yapinca bazen sohbet uzuyor :)
dediğin gibi olmuyor :D @Aserat programi da başladi ben mecbur çeneyi çaliştiririm. "özel" jüri olarak çenemle katkı sağlarım bulunacağim zamana kadar :)

bence oyuzden fazla oldu :D hesabima göre 250 olmamasi gerekti ama bu hafta 200e yakin yazdim bile :D

Senin ceneyi durdurmazlar bu forumda, uğraşma. :A

Yine sorun bende yani aga ne kadar da sorunlu bir insanim :A :A neyse artik haftaya daha yükseklere cikarim herhal :A

Senin ölün yeter be kankasi :A
Estağfurullah aga, o işin şakası, suçu sana atmak durumundaydım, sayaçlarımıza atacak değildim ya :A

Haftaya ilk 5 olur diye düşünüyorum, foruma duyduğun özlemle birlikte yazarsın baya bu hafta :A İyi ki geldin :Z

Kraliçem zirveden inmiyorsun. :bhr: @Çiğdem-
aa yoğun dönemlerimde hep iyi yazıyorum bende :F demeki yoğun oldumda foruma girebildiğim kısa sürede foruma gelemediğim süreyi telafi etmek için çeneye daha kuvvet ediyorum galiba :F :F :F @Bully @Yiğitt @sokak sanati

@EFE UYSAL ile 2 haftadır iyi bir ikili oluşturduk :Z

@destere ve @Harunnn60 da uyumlu partner olmuşlar kol kola yükselmişler :A

@xemrexxx gebereceksen geber sende ayoll ne öcü gibi doalsıyon :F