Oradan derken neyi kastedersin?Uygulamalar oluyor içinde. Benlik değil her PS'de olur. Abonelik ayarlarsan PC değil ordan bakılır
Oradan derken neyi kastedersin?Uygulamalar oluyor içinde. Benlik değil her PS'de olur. Abonelik ayarlarsan PC değil ordan bakılır
Yani PS'den bakılır. TV'ye bağlanarak. Smart TV yok bende ve PS sayesinde normal televizyon Smart TV gibi oldu 😊Oradan derken neyi kastedersin?
Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.Reyting sonuçları konuya eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes...
Hahahahah tamamiyle tesadüf oldu baktım eklenmemiş, kimse de yoktu ben de ekleyeyim dedim.Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.
Babam Çok Değişti final kararı aldıBir Zamanlar Çukurova- EDHO ve Kuruluşun tam tersine dizi ABde 1puan yükselmiş ve bütün gruplarda birinci olmuş,diziyi kemik kitlesi bırakmıyor 2 başrol gitmesine rağmen.Sezon sonuna kadar da zirveyi bırakacağına sanmıyorum.
Mucize Doktor- bu sezon bu reytinglere alıştı kanal da yapım da mutlu zaten dizi geçen sezonun sürpriziydi hiçkimse o kadar yüksek reyting almasına beklemiyordu bu yıl düşüşte olsa da yine güzel reytinglerle devam ediyor.
Alev Alev- BZÇ dönüşüyle MD gibi AA de düştü ama iyi reytingler almaya devam ediyor,zaten dizinin sınırı 7 gibi oldu ve 5-7 arası sezon sonuna kadar bir aksilik olmazsa devam edecektir
Sol Yanım- Şeref Sözü gibi bir dizi oldu,YouTube'da çok izleniyor ama aynı başarıyı TVde gösteremiyor,gençlik dizilerin çoğu böyle gidiyor izleyenlerin çoğunluğu yurtdışında oturuyor ve reytinglere bir katkı sağlamıyorlar.
Babam Çok Değişti- için gelsin erken final,böyle diziler artık tutmuyor, dijitalde yapılsın en azından.
Senin işlerini başkasına mı yaptırıyorsun? Rezalet..Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.