Oradan derken neyi kastedersin?Uygulamalar oluyor içinde. Benlik değilher PS'de olur. Abonelik ayarlarsan PC değil ordan bakılır
![]()
Oradan derken neyi kastedersin?Uygulamalar oluyor içinde. Benlik değilher PS'de olur. Abonelik ayarlarsan PC değil ordan bakılır
![]()
Yani PS'den bakılır. TV'ye bağlanarak. Smart TV yok bende ve PS sayesinde normal televizyon Smart TV gibi oldu 😊Oradan derken neyi kastedersin?
Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.Reyting sonuçları konuya eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes...
Hahahahah tamamiyle tesadüf oldu baktım eklenmemiş, kimse de yoktu ben de ekleyeyim dedim.Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.![]()
Babam Çok Değişti final kararı aldıBir Zamanlar Çukurova- EDHO ve Kuruluşun tam tersine dizi ABde 1puan yükselmiş ve bütün gruplarda birinci olmuş,diziyi kemik kitlesi bırakmıyor 2 başrol gitmesine rağmen.Sezon sonuna kadar da zirveyi bırakacağına sanmıyorum.
Mucize Doktor- bu sezon bu reytinglere alıştı kanal da yapım da mutlu zaten dizi geçen sezonun sürpriziydi hiçkimse o kadar yüksek reyting almasına beklemiyordu bu yıl düşüşte olsa da yine güzel reytinglerle devam ediyor.
Alev Alev- BZÇ dönüşüyle MD gibi AA de düştü ama iyi reytingler almaya devam ediyor,zaten dizinin sınırı 7 gibi oldu ve 5-7 arası sezon sonuna kadar bir aksilik olmazsa devam edecektir
Sol Yanım- Şeref Sözü gibi bir dizi oldu,YouTube'da çok izleniyor ama aynı başarıyı TVde gösteremiyor,gençlik dizilerin çoğu böyle gidiyor izleyenlerin çoğunluğu yurtdışında oturuyor ve reytinglere bir katkı sağlamıyorlar.
Babam Çok Değişti- için gelsin erken final,böyle diziler artık tutmuyor, dijitalde yapılsın en azından.
Senin işlerini başkasına mı yaptırıyorsun? Rezalet..Özgür beyciğim iade-i ziyaret yapmışsınız, elinize sağlık.![]()