Çocuk ve Tutunamayanlar hariç tüm diziler AB'de 5-7 arası alıyor nesi beklenen düzeyde değil. EDHO çökmez ama işi sezon başındaki gibi kolay olmayacak.
2 Hafta sonra bir daha maç varTotal neyse de AB resmen 3 dizi arasında bölünmüş. EDHO 1 ay ara verse bile liderliği çantada keklik gibi görüyor ama işi artık çok zor.
Eşkıya acaba hekimoğlunu mu etkileyecek Ramoyu mu?
ilk konun galiba bu bölümdeEkli dosyayı görüntüle 74781
TOTAL'de Show TV'nin BKM Film imzalı dizisi Ramo zirvede yer alırken, AB'de Fatih Portakal ile FOX Ana Haber zirvede yer aldı. İşte reyting sonuçları...
TOTAL
SIRA YAPIM KANAL 1 RAMO SHOW TV 2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 3 KADIN FOX 4 HEKIMOGLU KANAL D 5 FENERBAHCE-HES KABLO KAYSERISPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV 6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 7 ESRA EROL'DA ATV 8 KADIN (ÖZET) FOX 9 RAMO (ÖZET) SHOW TV 10 SHOW ANA HABER SHOW TV
AB
SIRA YAPIM KANAL 1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX 2 HEKIMOGLU KANAL D 3 KADIN FOX 4 RAMO SHOW TV 5 FENERBAHCE-HES KABLO KAYSERISPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASI ATV 6 KADIN (ÖZET) FOX 7 MUSLUM (T.S) TV8 8 TUTUNAMAYANLAR TRT 1 9 HEKIMOGLU (OZET) KANAL D 10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
#RAMO #KADIN #HEKİMOĞLU #ÇOCUK
Kaynak: Medyafaresi
TİAK'ın aldığı karar nedeniyle tablolarda reyting oranları paylaşılmamaktadır.
ilk konun galiba bu bölümde
Senin şansına ankette en bol işaretlidiğim gün oldu
İzlediklerim:
Tutunamayanlar
Hekimoğlu
Çocuk
Fenerbahçe maçı tabi hepsi bi arada değil. 2 günlük süreçte izledim @Tolstoyevski
Ben de pek ümitli değilim açıkçası. Reytingleri kötü olduğu için sanırım vedamız erken olacak Tutunamayanlar'a. Halka gibi prestij işi diyip sezon sonuna kadar sabredebilir belki, orasını bilemeyiz tabi.Halka gibi kaliteli diziyi yayından kaldıran TRT bakalım Tutunmayanlar’ı kaç bölüm tutabilecek, salı sonuçlarını ben de uzaktan uzağa takip ediyorum
Ben de pek ümitli değilim açıkçası. Reytingleri kötü olduğu için sanırım vedamız erken olacak Tutunamayanlar'a. Halka gibi prestij işi diyip sezon sonuna kadar sabredebilir belki, orasını bilemeyiz tabi.
Yani öyle çok yerden yere vuramıyorum ben. İzletiyor kendini bir şekilde ama dün açtım Leyla ile Mecnun sahnelerine daldım Youtube'da, 1.5-2 saat saat çıkamadım gece geç uyudum onun yüzünden...Sadece reyting değil kalitesinde de giderek düşüş oluyormuş, üçüncü bölümün ilk kısımları filan yorumları okudum baya yerden yere vurmuşlar senaryoyu
Yani öyle çok yerden yere vuramıyorum ben. İzletiyor kendini bir şekilde ama dün açtım Leyla ile Mecnun sahnelerine daldım Youtube'da, 1.5-2 saat saat çıkamadım gece geç uyudum onun yüzünden...
Yani öyle bir diziymiş ki, adamlar öyle şeyler izletmişler ki bize değerini ve bıraktığı etkiyi hiçbir zaman kaybetmiyor, kaybetmeyecek... Ömrümde bir daha o kalitede dram, komedi, fantastik, bilim kurgu, aksiyon ve adrenalin (ve her şey, yani hayatın ta kendisi...) kombini göreceğimi sanmıyorum. İnanılmaz detaylı, inanılmaz derin ve anlamlı, gerçekten çok acayip bir şey izletmiş adamlar bize. Öyle bir dizi ki evlenirken eşim olacak kişide Leyla ile Mecnun izlemiş olma ve sevmiş olma özelliği arayacağım. Eğer izlemediyse açıp izleteceğim. Eğer izleyip de beğenmezse ona karşı bakış açım değişecek, sözlüyken falan bu muhabbet geçerse sözü atacağım, o derece...
Kesinlikle katılıyorum, bu durum gelecekte büyük önem arz ediyor...Ben de katılıyorum Leyla ile Mecnun’u sevmemiş birisiyle uzun vadede ilişki yürütmek kafa denkliği açısından oldukça zor gözüküyor. LİM ve belli başlı kült filmlere tutumu önemli.