21 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

Seni kabul etmişsek , herkesi kabul ederiz merak etme sen.
perşembe intikam totelde şok düşmüş yazmıştım. Sizin gibi gözüme perde çekip sadece istediğim kısımdan bahsetmiyorum. Bilmeden, okumadan yalan yanlış laflar...

- - - Ekleme - - -

Sen işine ne geliyosa onu konuştun ama herkes gördü şuan yaptıklarını.. Bu sefer olmadı be abay..

yazdıklarına sadece gülmek istiyorum ama gülemiyorum yakup senin yaptıkların ortada söylediklerinde sana diyecek laf bulamıyorum böyle devam etsen sen

yazdıklarına sadece gülmek istiyorum ama gülemiyorum yakup senin yaptıkların ortada söylediklerinde sana diyecek laf bulamıyorum böyle devam etsen sen

Sen böyle devam ediyosun da başkalarına mı gülmek istiyosun? Kendinden başka gülmeye , kahkahalarla..

Tam tersiyse alıntı yapma tamam mı abayyy

valla ilk alıntıyı sen yaptın yoksa ben senle hiç tartışmam bile onu kendine söylersen çok makbule geçer bidaha benim yazdıklarıma alıntı yapmazsan sana yazmam hep sen alıntı yapıp tartışma başlatıyorsun ben kendi fikrimi söyledim sadece survıvor az farkla totalde geçilmiş diye sen olayı bambaşka yerlere çektin herzamnki yaptığın gibi olayın özeti bu

Olayın özeti sen işine ne geldiyse ordan baktın bende bunu doğru bulmadığım için alıntı yaptım ve her zaman da doğru bulmadıklarımı alıntılıycam. Ama sen kendi yaptığını kabullenmeyip bide sanki dediğim gibi davranmamışcasına konuşunca konu buraya kadar geldi. Olayın gerçek neticesi bu.

neyini doğru bulmuyosun yazdığımın onu anlamadım survıvor az farkla geçilmiş dedim totalde bunun neyini yanlış buluysunda cevap yazıyosun yakup san diyecek laf bulamıyorum

neyini doğru bulmuyosun yazdığımın onu anlamadım survıvor az farkla geçilmiş dedim totalde bunun neyini yanlış buluysunda cevap yazıyosun yakup san diyecek laf bulamıyorum

Ab'de ki fark daha az totele göre ama ne hikmetse totel farkı kıl payı oluyor.. Sence bu çok mu olağan

Ab'de ki fark daha az totele göre ama ne hikmetse totel farkı kıl payı oluyor.. Sence bu çok mu olağan

bence çok olağan da sen çok kafaya takıyosun bu olağan değil 2 sindede az fark var totalde az fark fark dedim diyemi bu kadar olay yapıyosun

bence çok olağan da sen çok kafaya takıyosun bu olağan değil 2 sindede az fark var totalde az fark fark dedim diyemi bu kadar olay yapıyosun

Normal olan ab'ye kıl payı denmesi.

- - - Ekleme - - -

Ab'nin farkı o kadar azken totele demen ayrı bi şey.

Normal olan ab'ye kıl payı denmesi.

- - - Ekleme - - -

Ab'nin farkı o kadar azken totele demen ayrı bi şey.

öbgz totalde survıvor kıl payı geçerek 1 olmuş ve ab 2 olmuş
survıvor geçen haftaya göre düşüş yaşıyarak totalde 2 ab de düşmesine rağmen gine birinci olmuş
biü ise düşüşe geçerek totalde 3 olmuş düzinin total oranlarıda düşüş devam ediyor ab ise çok kötü
seksenler totalde aynı oranları almış nerdeyse ab de ise geçen haftaya göre düşmüş 3 olmuş
kimo ise fena sayılmayan oranlar almış

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın Nickli Üyeden Alıntı

Bu tns mi oha öbgzk survivorı geçmiş

tns

bugünki yaptığım yorum senin demene göre işime gelen gruba yorum yapmıyomuşum güya

BİR AŞK HİKAYESİ'nin artık yükselmesini istiyorum, dizi çok güzel çünkü

Konu ABAY_06 tarafından (22.Mayıs.2013 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir. mesaj sabah değiştirilmiş ayrıyetten yanlış bi yazı yüzünden değiştim