Totalde kaliteli işlerin 1.olması gerekir ki öyle de olmuş.
Cemileyle başa çıkmak öyle kolay mı, ali kaptanı bitirmiş bir kadın okarak
Totalde kaliteli işlerin 1.olması gerekir ki öyle de olmuş.
Cemile,Acun'u 3'e böler,25 ile çarpar.
Çünkü çok rakip oldukları için eşit gibi bölünmüş oluyor ama öyle bişey söz konusu bile değil.hakeden öbgzk idi 1. Liği ve öylede oldu. Özellikle eşit bölme diye bişey olamaz.Salı günü hepsini memnun etmeye çalışıyorlar sanırım, cuma da öyle mesela.
Yakup sen Survivor izlemiyormuydun diger gunlerde..
Sbt sonuçlarını bulamadım, ekleyebilirmisiniz ?
Dizi sürelerine bakayım dedim bir de sbt'nin ab'de seksenlere çektiği kıyağıda görmek istedim Dediğin gibi kesin bi düzen çekiyolardır.Takip ettigim kaynaklarda aciklanmadi daha TNS'de ÖBGZK birinci cikinca oynama yapiyorlardir
akşam çok üzüldüm bennunun elenmesine ya ama %49 la elenmesine de 1000 kat daha fazla üzüldüm [X(] hemde istanbul , ankara ve sivas bennu demişler keşke elenmeseydi bukadar az farkla hemde bennunun performansı ırmaktan daha iyidi gerçekten çok üzüldüm reytinglerde öbgzk 7.61 reytingle zirveyi almış tebrikler ab 8.15 almış , survivor 7.14 alarak zirvenin hemen arkasında ab 8.2 alarak zirvede , biü 5.75e düşmüş bende artık izlemiyorum
neden böyle birisin yakup anlamıyorum ben öbgzknin 1. olduğunu görüyorum ama şu an ona hiç üzülmüyorum yine zirvede olabilir survivor ama bennunun elendiğine hemde %49 ile çok üzüldüm
ben biü yine zirvede tarzında yorumlar yapıyodum evet ama senin kadar da değil , acun hep hızlılık oyunları koyuyo ve denge bu zamanlarda bi güç dayanıklılık koysa ozaman görürüz duyguyuNeden mi? Eski yorumlarını okursan neden diye sormazdın. çok savunduğun bennu da elendi , ünlüler artık ırmakla daha güçsüz
Bi pazar bakıyodum o da dokunulmazlık oyunu sadece.