Şanslı Masa'nın kurgu olduğu iddiaları bence tamamen karalama kampanyası. Kabul edelim ki bu ülkede Kanal D'ye, Doğan kanallarına muhalif büyük bir kitle var ve her fırsatta bir yerden vurmaya çalışıyorlar. Ben o nedenle oyuncu olduklarına fazla inanmıyorum. Bizim gördüklerimiz seçilmiş kişiler, ekrana yansıtılanlar işlerini en iyi yapanlar, her teklif edilen başarılı olamıyor ki, 5000 kişi ile çekim yapılmış arkadaşlar, bunların yüzü bile başarılı olamamış, 26 bölüm hazırsa bu 78 çift eder, kötüleri yansıtmıyorlar ki! İyi oynuyorlar diye bunlar cast ajansından demek ayıp bence...
Ayrıca benim için her şey kurgu da olsa farketmez, bence komik...
Aynı şekilde Aydın Doğan' ı çok seven, Kanal D yapımlarını takip eden ciddi bir kitle de var. Survivor adası ne kadar gerçekse, bence Şanslı Masa' da o kadar gerçek. O kadar insanla çekim yapılmış, tek bir taneside incinip yargıya başvurmamış mı? Olsaydı, medyaya yansırdı bu. Çok ciddi kişiliği zedeleyen şeyler söyletiliyor.
Adminim su anda survivor'da yarismaya devam eden kisiler: Nihat Dogan, Ebru Destan, Özge, Tacmin, Tefik, Taner, Derya. yani 7 kisi kaldi
Lale Devri kadar izlenmesi elbet zor. Bence de bir tanesi Cumartesi yayınlanır. (Zeynep Dörtkardeşler'in rol alacağı yayınlanır bence.)
Bekleyip göreceğiz
Survivor'u izleyenler soruyorum, Survivor ne zaman bitiyor ? Bilginiz var mı ? Kaç kişi kaldı