21 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Sansli Masa'nin cogu cast ajanslardan geliyorlar, ama tesadüf taninmayan ve cast ajansinda yazilmayan'da var ama ben ilgilenmiyorum o kadar, benim zevkime gidiyor ben gülüyorum beni orasi önemser:)

Şanslı Masa'nın kurgu olduğu iddiaları bence tamamen karalama kampanyası. Kabul edelim ki bu ülkede Kanal D'ye, Doğan kanallarına muhalif büyük bir kitle var ve her fırsatta bir yerden vurmaya çalışıyorlar. Ben o nedenle oyuncu olduklarına fazla inanmıyorum. Bizim gördüklerimiz seçilmiş kişiler, ekrana yansıtılanlar işlerini en iyi yapanlar, her teklif edilen başarılı olamıyor ki, 5000 kişi ile çekim yapılmış arkadaşlar, bunların yüzü bile başarılı olamamış, 26 bölüm hazırsa bu 78 çift eder, kötüleri yansıtmıyorlar ki! İyi oynuyorlar diye bunlar cast ajansından demek ayıp bence...

Ayrıca benim için her şey kurgu da olsa farketmez, bence komik...

Şanslı Masa'nın kurgu olduğu iddiaları bence tamamen karalama kampanyası. Kabul edelim ki bu ülkede Kanal D'ye, Doğan kanallarına muhalif büyük bir kitle var ve her fırsatta bir yerden vurmaya çalışıyorlar. Ben o nedenle oyuncu olduklarına fazla inanmıyorum. Bizim gördüklerimiz seçilmiş kişiler, ekrana yansıtılanlar işlerini en iyi yapanlar, her teklif edilen başarılı olamıyor ki, 5000 kişi ile çekim yapılmış arkadaşlar, bunların yüzü bile başarılı olamamış, 26 bölüm hazırsa bu 78 çift eder, kötüleri yansıtmıyorlar ki! İyi oynuyorlar diye bunlar cast ajansından demek ayıp bence...

Ayrıca benim için her şey kurgu da olsa farketmez, bence komik...

Aynı şekilde Aydın Doğan' ı çok seven, Kanal D yapımlarını takip eden ciddi bir kitle de var. Survivor adası ne kadar gerçekse, bence Şanslı Masa' da o kadar gerçek. O kadar insanla çekim yapılmış, tek bir taneside incinip yargıya başvurmamış mı? Olsaydı, medyaya yansırdı bu. Çok ciddi kişiliği zedeleyen şeyler söyletiliyor.

Aynı şekilde Aydın Doğan' ı çok seven, Kanal D yapımlarını takip eden ciddi bir kitle de var. Survivor adası ne kadar gerçekse, bence Şanslı Masa' da o kadar gerçek. O kadar insanla çekim yapılmış, tek bir taneside incinip yargıya başvurmamış mı? Olsaydı, medyaya yansırdı bu. Çok ciddi kişiliği zedeleyen şeyler söyletiliyor.

Ben kendi açımdan düşünüyorum da sanırım ben de başvurmazdım ama çok hassas bir konudan girilirse belki, emin değilim !

Survivor'ın gerçekçi olmadığı ortada zaten...

Survivor'un uzun kısmı Prime Time reytinglerini düşürmüş bende kanal sıralamaları açıklanınca Lale Devri 1.oldu zannettim...

Fox' un yeni dizileri var, bunlardan birisi Cumartesi' ye alınabilir. Ama tabi Lale Devri kadar izleneceğini hiç sanmıyorum.

Lale Devri kadar izlenmesi elbet zor. Bence de bir tanesi Cumartesi yayınlanır. (Zeynep Dörtkardeşler'in rol alacağı yayınlanır bence.)

Bekleyip göreceğiz :)

Survivor'u izleyenler soruyorum, Survivor ne zaman bitiyor ? Bilginiz var mı ? Kaç kişi kaldı:)

Arkadaşlar yazın diziler bitince Şanslı Masa zirveye oturabilir... Tabi o zamana kadar sıkılmazsa seyrciler...

Adminim su anda survivor'da yarismaya devam eden kisiler: Nihat Dogan, Ebru Destan, Özge, Tacmin, Tefik, Taner, Derya. yani 7 kisi kaldi:)

Adminim su anda survivor'da yarismaya devam eden kisiler: Nihat Dogan, Ebru Destan, Özge, Tacmin, Tefik, Taner, Derya. yani 7 kisi kaldi:)

Daha 7 hafta mı sürecek bu işkence, tüm yaz nerdeyse...
Show o zaman yazın lider olabilir, 3 gün birinciliği kesin...

Lale Devri kadar izlenmesi elbet zor. Bence de bir tanesi Cumartesi yayınlanır. (Zeynep Dörtkardeşler'in rol alacağı yayınlanır bence.)

Bekleyip göreceğiz :)

Survivor'u izleyenler soruyorum, Survivor ne zaman bitiyor ? Bilginiz var mı ? Kaç kişi kaldı:)

adminim 5-6 hafta sonra biter Survivor...