Günün yorumları,
-Günün birincisi bencede Lale Devri'dir. Tebrik ediyorum Lale Devrini. Yer Gök Aşk'ı izliyorum. Lale Devri'ne de birden bire dahil oluyor Yer Gök Aşk izleyicisi. Birbirlerinin sahnelerini çok kullanıyorlar. FOX kedi olalı bir fare yakaladı demek istiyorum. Ama ikinci faresi bu FOX'un. İlk hala devam eden bir zamanlar zirveden hiç inmeyen Arka Sıradakiler'di. İkincisi de Lale Devri ve Yer Gök Aşk...
-Şanslı Masa şu anda iyi günlerini yaşıyor. Şanslı Masa'nın kurgusuyla ilgili çok çekincelerim var. Bu programın gerçek yüzünü merak ediyorum. Masaya otursun seni çağırırlar. Bir anda kendini televizyon şovunda buluverirsin. Ansızın ortaya çıkan bu işte rolünü gayet iyi oynarsın. Milleti süper güldürürsün. Sonra arkadaşına şakaydı. Bak 5.000 TL kazandık dersin. Hayatına devam edersin. Fakat anında gelen bir teklifi düşünmeden kabul ediyorsun. Rolünü mükemmele yakın yapıyorsun. Bunlar tiyatrocuların işi. Ayrıca Şanslı Masa'da bir kaç hafta önce gördüğümüz bir adam ve sevgilisi vardı. İşte o kız Babam Sağolsun dizisinde oyuncu çıktı. Hani astronot olmuştu, Hepimiz Kardeşiz türküsünü söylemişti. O adamın sevgilisi Babam Sağolsun 1.bölümünde oynadı.
Siz Şanslı Masa'da yarışan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
-İzmir Çetesi battı. Gayet normal karşılıyorum. Çünkü 21.05'te başlamış. 1 saat özete ne gerek var ki? Bir iş tutturmuştu ne güzel Star. Acıdığım tek nokta Kadir İnanır'ın dizisinin bu kadar dibe vurması.
-Akasya Durağı ve Kızım Nerede fena değil.
-Yahşi Cazibe ve Şanslı Masa arasında geçiş olmuş. O yüzden tablo böyle geldi. Yahşi Cazibe izleyicisi bu hafta Şanslı Masa'ya kaymış. Geçen hafta 6'yı görmüştü Yahşi Cazibe. Neyse en azından bir sezon daha garanti olduğu için reyting endişesi pek fazla yok. Zaten Yahşi Cazibe sezon finaline kadar 3 reyting bile alsa ATV diziyi bitirmez herhalde. Çünkü Ağustos'ta ATV'nin Ramazan ekranını dolduracak bir yapım Yahşi Cazibe.
-Survivor iyi reytingler alıyor. Ama ben Acun'un ve Show TV'nin Survivor'dan haram para kazandıklarını düşünüyorum.
-Kavak Yelleri, Çarşamba 22.30'a gelecektir. Ama bu gidişle gelemeyecek. Sezonun bitmesine çok az bir zaman kaldı. Kanal D, Kavak Yelleri'nin finale kadar yayınlanması gereken bir kaç bölümünü yayınlamalı. Çünkü o bölümler 5 yıllık efsanenin finalinden izler taşıyacak.