E doğru Feyyaz kasıntı Camdaki Kız'da Burcu'ya dua etsin, diğer kızı da tanımıyorum tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla inandırıcı değildi.İkinci paragrafa kurşun atar, kurşun yerim.
E doğru Feyyaz kasıntı Camdaki Kız'da Burcu'ya dua etsin, diğer kızı da tanımıyorum tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla inandırıcı değildi.İkinci paragrafa kurşun atar, kurşun yerim.
Camdaki Kız dizisini izlemediğim için zihnimde bağdaştıramadım.E doğru Feyyaz kasıntı Camdaki Kız'da Burcu'ya dua etsin, diğer kızı da tanımıyorum tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla inandırıcı değildi.
İzlemedim ama bazı sahneleri gördüm zaman kaybı 😂Camdaki Kız dizisini izlemediğim için zihnimde bağdaştıramadım.
TBD ile Camdaki Kız’ı neden kıyasladın ?İzlemedim ama bazı sahneleri gördüm zaman kaybı 😂
@Dosi ne yapıyorduk. Sen geçmişi bilirsin. 😁Sen baarutsuun ben aateş biir kibrit mii çakalummm 😂
Nabayruz ?
SAK başrol = UTA ve İrem
TBD = UTA ve Deniz
Bu dizi = İki 0 oyunculuk, şimdi olmamışa basma aga ciddi konuşak bu başroller dizi mizi tutturamaz.
Pazartesi'ye dizi koymak isterim çünkü çok reyting açığı var Cuma'ya göre.
buyurun hocam![]()
15'imiz geldi sırada 20 reyting hedefimiz var. Haftaya düşüş bekliyorum birkaç hafta bu ayarda gidip 20'yi birkaç bölüm sonra görürüz gibi.Şu an yayınlanan diziler arasında 10+ reytingi hak eden tek dizi Taşacak Bu Deniz hak ettiği orana gelmiş sonunda. İlk yayınladığı bölüm söylemiştik aslında 10+ reytingi görmezse yazık olur diye sonunda ulaştı. Hakkı 20 reyting bu dizinin. Şimdi 20'ye yol alma zamanıdır.
Haftaya Esme Eleni'nin kızı olduğunu öğreniyor 15'i görmeli kafadan.
Alemdar’ın en gıcık kaptığı bir ismi bul 1 ay avatar olarak taşısın. Ha bu Fenerbahçe logosouda olabilir@Dosi ne yapıyorduk. Sen geçmişi bilirsin. 😁
KonudaNerede ?
Forumda mı?Alemdar’ın en gıcık kaptığı bir ismi bul 1 ay avatar olarak taşısın. Ha bu Fenerbahçe logosouda olabiliratış serbest
Sevmediğin ecünnüleri sıralar mısınız Alemdar BeyAlemdar’ın en gıcık kaptığı bir ismi bul 1 ay avatar olarak taşısın. Ha bu Fenerbahçe logosouda olabiliratış serbest
Valla sen sevmediklerini say ondan seçimSevmediğin ecünnüleri sıralar mısınız Alemdar Bey@Alemdar
Aaa olur mu öyle, yalandan isim bulur. Senin araştırman gerekiyorSevmediğin ecünnüleri sıralar mısınız Alemdar Bey@Alemdar
Onun sevmedikleri senin seveceğin olur. Siz bu işi kıvıramayacaksınız belli olduValla sen sevmediklerini say ondan seçim
Peki ne yapmalıyız 😄Aaa olur mu öyle, yalandan isim bulur. Senin araştırman gerekiyor
Onun sevmedikleri senin seveceğin olur. Siz bu işi kıvıramayacaksınız belli oldu![]()
YA VERİN HÜKMÜ 😂Aaa olur mu öyle, yalandan isim bulur. Senin araştırman gerekiyor
Onun sevmedikleri senin seveceğin olur. Siz bu işi kıvıramayacaksınız belli oldu![]()
Peki ne yapmalıyız 😄
Aklıma ilk gelen rakip bir takım logosuYA VERİN HÜKMÜ 😂
Tamam açıklıyorum. 5 yıldızlı Fenerbahçe logosu yapsın profilini.Aklıma ilk gelen rakip bir takım logosu![]()
Tamam yarından itibaren, süresi kaçTamam açıklıyorum. 5 yıldızlı Fenerbahçe logosu yapsın profilini.Yada Komutan Mert Hakan. 😄 @Alemdar