21 Kasım 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
7. bölümüyle 15 reytingi gören Taşacak Bu Deniz’i tebrik ederim. Bakalım yeni rekorlar da görecek miyiz

Rakibi uçmasına rağmen Kızılcık Şerbeti de yıkılmıyor. Bakalım yeni isimlerle Yasak Elma gibi ayakta kalabilecek mi
Herkes bu dizinin reytinglerinden şüphelenirken bence bir de KŞ'nin reytinglerini araştırsın 😂 Bir şekilde ayakta

Arka Sokaklar düşse de halen gayet iyi.
Taşacak Bu Deniz yeni rekorunu kırmış ama klasik her OGM Pictures dizisi genelde 2. Sezon'u ile düşer. Bu da öyle olur gibi.
Kızılcık Şerbeti halen çok iyi gidiyor helal olsun.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Arka Sokaklar düşse de halen gayet iyi.
Taşacak Bu Deniz yeni rekorunu kırmış ama klasik her OGM Pictures dizisi genelde 2. Sezon'u ile düşer. Bu da öyle olur gibi.
Kızılcık Şerbeti halen çok iyi gidiyor helal olsun.
Düşüş bekliyorum 2. Sezon'da ama ortiler bırakmazsa çok büyük bir düşüş beklemem :)

Bu arada @TenTen iddiayı kazanmış oldu :A @Dosi
Ben haklı çıktım Arka Sokakları izleyen kitle genç kitle benim yaşındakiler benim yaşımda olanlar şu anda yurtdışında İrlanda’da ve sosyal medyada Cevher’i yakalayamıyor diye Polis teşkilatını kötülüyor diyorlar adamlar ne yapsın 691.Bölüm ceza yiyince birde Narin olayında olanada kızmış gündem de ki konuyu Cevhere bağlı işliıyorlar @12.Adam @Bully @Angelica

Trt1 dizisine tebrikler. Dün olumsuz yorumlar gördüm, bakalım haftaya durumunu ne olacak

Kızılcık Şerbeti sağlam bir şekilde devam ediyor. Bu hafta ayrılık sonrası senaryo merak edenler baya olmuştur ama haftaya yayımlanacak bölümdede bu oranlarda olursa bu dizi Yasak Elma misali sağlam ilerlemeye devam eder. Rüzgar hamlesi diziye olumlu yansıyacaktır. Doğa karekterini devam ettirme durumuda olabilir, yangın sonrası yüzü değişip sağlam bir oyuncu getirme fikirleride olabilir. Dizi tüm tuşlara basıyor. Fragmanda bir açık kapı olayı yapmışlar. Önümüzdeki haftada acaba Doğa mı denilir ve öyle bölüm biter. Seyircilerin tepkilerine göre bir kılıf uydururlar. Nilay karakterine yol verseler aslında dizi daha sağlam ilerler, kaçan seyircilerde dönüş yapar.

Taşacak Bu deniz ve Kızılcık Şerbeti böyle yüksek Reyting alırken tıpkı Pazartesi gibi bu güneşe dizi koymaya korkarlar.

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Alemdarı sahneye bekliyoruz. 😄😎
@Dosi @12.Adam @Bully @Alemdar
Sendeyiz Alemci 😁
------

Katılıyorum, bende okudum. İzleyenler gerçeğin bu bölümde açıklanacağını sandı ama klişelerden kurtulamadı.
Hafiften bir klişeye girdi bu bölüm. Kabul ediyorum. Özellikle, Oruc'un annesini koruma şeklinde tavır takınması önceki bölümleri bildiğim için yadırgadım. 👍🏻

Sendeyiz Alemci 😁
------

Hafiften bir klişeye girdi bu bölüm. Kabul ediyorum. Özellikle, Oruc'un annesini koruma şeklinde tavır takınması önceki bölümleri bildiğim için yadırgadım. 👍🏻
Şerif pisliğinin,İlve'nin oğlunu kaçırması hiç hoş olmadı. Çocuğu alıkoymak nedir ya? 🤬 @Dosi

Teşekkür ederim, @TenTen şimdi bu @Alemdar uşağı hangi avatar yapmalı?
Ne sana , ne bana kodik onu toprağa ? :A
Sen baarutsuun ben aateş biir kibrit mii çakalummm 😂

Nabayruz ?
O bu değilde ortilerin kalemini madem bu kadar seviyordunuz bu diziyi neden izlemediniz. :(
SAK başrol = UTA ve İrem
TBD = UTA ve Deniz
Bu dizi = İki 0 oyunculuk, şimdi olmamışa basma aga ciddi konuşak bu başroller dizi mizi tutturamaz.
Trt1 dizisine tebrikler. Dün olumsuz yorumlar gördüm, bakalım haftaya durumunu ne olacak

Kızılcık Şerbeti sağlam bir şekilde devam ediyor. Bu hafta ayrılık sonrası senaryo merak edenler baya olmuştur ama haftaya yayımlanacak bölümdede bu oranlarda olursa bu dizi Yasak Elma misali sağlam ilerlemeye devam eder. Rüzgar hamlesi diziye olumlu yansıyacaktır. Doğa karekterini devam ettirme durumuda olabilir, yangın sonrası yüzü değişip sağlam bir oyuncu getirme fikirleride olabilir. Dizi tüm tuşlara basıyor. Fragmanda bir açık kapı olayı yapmışlar. Önümüzdeki haftada acaba Doğa mı denilir ve öyle bölüm biter. Seyircilerin tepkilerine göre bir kılıf uydururlar. Nilay karakterine yol verseler aslında dizi daha sağlam ilerler, kaçan seyircilerde dönüş yapar.

Taşacak Bu deniz ve Kızılcık Şerbeti böyle yüksek Reyting alırken tıpkı Pazartesi gibi bu güneşe dizi koymaya korkarlar.
Pazartesi'ye dizi koymak isterim çünkü çok reyting açığı var Cuma'ya göre.
Sendeyiz Alemci 😁
------

buyurun hocam :)

Sen baarutsuun ben aateş biir kibrit mii çakalummm 😂

Nabayruz ?

SAK başrol = UTA ve İrem
TBD = UTA ve Deniz
Bu dizi = İki 0 oyunculuk, şimdi olmamışa basma aga ciddi konuşak bu başroller dizi mizi tutturamaz.

Pazartesi'ye dizi koymak isterim çünkü çok reyting açığı var Cuma'ya göre.

buyurun hocam :)
İkinci paragrafa kurşun atar, kurşun yerim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,077
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor