Ben ne dedim yukarda??? Sen şimdi ne diyorsun???o ses türkiye genelde karadayıyı geçiyidi geçen sene lordly panpam konu hazırlamıştı görmüştük ab de büyük fark atmıştı macun
valla sema-eylem artık fankafalara yazıyor senaryoları onlar ne isterse o![]()
Ben ne dedim yukarda??? Sen şimdi ne diyorsun???o ses türkiye genelde karadayıyı geçiyidi geçen sene lordly panpam konu hazırlamıştı görmüştük ab de büyük fark atmıştı macun
valla sema-eylem artık fankafalara yazıyor senaryoları onlar ne isterse o![]()
ne dmeişsin tv8 i bilmeyen yok demişsin ne var bunda star tv 4.-5. kanalken doğuş gubuna geçmişti ama reytingli tek işi my idi acun gelene ka bu işler pat diye oalcak şeyler değilBen ne dedim yukarda??? Sen şimdi ne diyorsun???
Allah'ım yaane dmeişsin tv8 i bilmeyen yok demişsin ne var bunda star tv 4.-5. kanalken doğuş gubuna geçmişti ama reytingli tek işi my idi acun gelene ka bu işler pat diye oalcak şeyler değil
Laf attiğin dizide de reklam yapılıyor ama Ece kadar sardırmıyorÇakma makma da olsa senaryo var
Sonuçta TV8'yi bilmeyen yoksen gördün mü "aaaa ACun TV8'deymiş yeni fark ettim şok oldum" diyen
Hem söylediğinle sanki zamanında Acun'u geçmiyordu [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm. Sadece 2.sezonun yarısında senin ağzına laf verdi o kadar
Yoksa ona da çıt çıkaramıcadın yaa.
ne alakası var o ses ab de her zaman daha iyiydiAllah'ım yaaRenk körüsün heralde. Kırmızıyla işaretledik yaa
"Geçen sene" demişssin geçen sene [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın 2.sezonuydu. Yukarda ben ne demişim?? 2.sezonun yarısıyla ağızlara laf verdi demişim
![]()
TOTAL GRUBUAllah'ım yaaRenk körüsün heralde. Kırmızıyla işaretledik yaa
"Geçen sene" demişssin geçen sene [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın 2.sezonuydu. Yukarda ben ne demişim?? 2.sezonun yarısıyla ağızlara laf verdi demişim
![]()
Ben de aylardır onu diyorum ergeniklerin bol oldugu dönemne alakası var o ses ab de her zaman daha iyiydi![]()
survivorın da geçtiği olmuştu karadayıcığıBen de aylardır onu diyorum ergeniklerin bol oldugu dönemAyrıca Acun'u sadece O ses'le ele almayacaksın 😉 Survivor'ı da kat. Survivor'lada geçiyordu diyemezsin heralde? Geçtiği dönemler 2.sezonun yarısıydı dediğim gibi.
Geçtiği dönem de 2.sezonun yarısı dediğim gibisurvivorın da geçtiği olmuştu karadayıcığıneyse ben reign izlemeye gidiyim çüzz
)
''Tebrikler halkın kanalının halkın yapımcısından gelen halkın dizisine.''Karagül Totalde 2'ye katlarken ABC'de açık ara yapmış rakiplerine.Tebrikler halkın kanalının halkın yapımcısından gelen halkın dizisine.
![]()