21 Kasım 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o ses türkiye genelde karadayıyı geçiyidi geçen sene lordly panpam konu hazırlamıştı görmüştük ab de büyük fark atmıştı macun :F

valla sema-eylem artık fankafalara yazıyor senaryoları onlar ne isterse o :A
Ben ne dedim yukarda??? Sen şimdi ne diyorsun???

Karagül' tebrikler. Bu sezonun özlenen oranlarını alıyor.

Güldür Güldür tek günde daha sağlıklı sonuçlar alıyor bende. Cuma gününde müthiş gidiyor.

Yeşil Deniz TRT ortalamasına göre gayet iyi. 3 reytingi geçmiş. Üstelik her haft yükseliyor.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk bu hafta oldukça yükselmiş. Bravo.

ne dmeişsin tv8 i bilmeyen yok demişsin ne var bunda star tv 4.-5. kanalken doğuş gubuna geçmişti ama reytingli tek işi my idi acun gelene ka bu işler pat diye oalcak şeyler değil
Allah'ım yaa :X Renk körüsün heralde. Kırmızıyla işaretledik yaa :T: "Geçen sene" demişssin geçen sene [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın 2.sezonuydu. Yukarda ben ne demişim?? 2.sezonun yarısıyla ağızlara laf verdi demişim :T:

Laf attiğin dizide de reklam yapılıyor ama Ece kadar sardırmıyor:X Çakma makma da olsa senaryo var :A

Sonuçta TV8'yi bilmeyen yok :T: sen gördün mü "aaaa ACun TV8'deymiş yeni fark ettim şok oldum" diyen :F Hem söylediğinle sanki zamanında Acun'u geçmiyordu [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm. Sadece 2.sezonun yarısında senin ağzına laf verdi o kadar :T: Yoksa ona da çıt çıkaramıcadın yaa.

Karagül reytinglerde resmen Show yapmış, bölüm çok iyidi bundan daha fazlasını hakkediyor. :)
Medcezir bu sezon ortalamalarda ilerliyor. :)
Arka Sokaklar bu sezon beş reyting'i garantiledi.:) Kanal D için iyi bu oranlar.
Güldür Güldür Show bütün gruplarda çok iyi gitmiş, helal olsun !
Bu Tarz Benim programıda Beni Affet karşısında iyi reytingler almayı bildi..

Allah'ım yaa :X Renk körüsün heralde. Kırmızıyla işaretledik yaa :T: "Geçen sene" demişssin geçen sene [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın 2.sezonuydu. Yukarda ben ne demişim?? 2.sezonun yarısıyla ağızlara laf verdi demişim :T:
TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı Reyting Ortalaması: 10,66

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı Reyting Ortalaması: 9,8

O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere
1. olmuş.

:A diyorum sana ve @sürgünüm e :A

ne alakası var o ses ab de her zaman daha iyiydi :X
Ben de aylardır onu diyorum ergeniklerin bol oldugu dönem :X Ayrıca Acun'u sadece O ses'le ele almayacaksın 😉 Survivor'ı da kat. Survivor'lada geçiyordu diyemezsin heralde? Geçtiği dönemler 2.sezonun yarısıydı dediğim gibi.

Ben de aylardır onu diyorum ergeniklerin bol oldugu dönem :X Ayrıca Acun'u sadece O ses'le ele almayacaksın 😉 Survivor'ı da kat. Survivor'lada geçiyordu diyemezsin heralde? Geçtiği dönemler 2.sezonun yarısıydı dediğim gibi.
survivorın da geçtiği olmuştu karadayıcığı :A neyse ben reign izlemeye gidiyim çüzz:))

Karagül ve Güldür Güldür Show'a tebrikler. :) Yanlız Karagül iyiyce ağır TOTAL olmuş, o ne öyle. 😱

Medcezir TOTAL olmuş. :A Beyaz Show iyi oranlar almış. :)

Karagül reytinglerde resmen Show yapmış, bölüm çok iyidi bundan daha fazlasını hakkediyor. :)
Medcezir bu sezon ortalamalarda ilerliyor. :)
Arka Sokaklar bu sezon beş reyting'i garantiledi.:) Kanal D için iyi bu oranlar.
Güldür Güldür Show bütün gruplarda çok iyi gitmiş, helal olsun !
Bu Tarz Benim programıda Beni Affet karşısında iyi reytingler almayı bildi..​
Hep iyi oran aliyodu zaten İlk Digil ki