ab de 15
banane ab den aga toplamda alacağı reyting 11 işte
ab de 15
anladığına sevindim....
vadi bu hafta total 14 ü geçer 15 e yaklaşır diye tahmin ediyorum limassol maşında 1 reyting arttı her hafta yükseliyor... bu haftada yükselmesi gerek...diyorum..banane ab den aga toplamda alacağı reyting 11 işte
bence nasıl olacak biliyor musun bu gece beyaz tv deki gibi olacak polat ayrılacak gibi yapacak tekrar geri dönecek....
ben zaten kendi halimdeyim.... sen biraz daha böyle gidersen hayatın reyting olcak ama dikkat et burası gerçek....seni kendi haline bıraktım istesevin
vadi bu hafta total 14 ü geçer 15 e yaklaşır diye tahmin ediyorum limassol maşında 1 reyting arttı her hafta yükseliyor... bu haftada yükselmesi gerek...diyorum..
önceki hafta fb kendi sahasında oynadığı avantajlı olduğu halde vadiye geçildi şimdi tüm ipler vadinin elinde.... ben totalde vadi 14.5 reyting fener maçı 11.5 reyting gibi bir sonuç bekliyorum.....aga maç ve vadi ateşle barut malesef erkeklerin özellikle göz bebekleri vadi varken maç 13 bile göremiyo ama ister istemez vadide etkileniyo amma öyle bi fragman çıkarmışlar ki bence de 14 ü geçeriz
yokya senin yorumunu almak için böyle yazdım kaç kez izledim y.fragmanı bu seferki fragman farklı babında yazdım....aga daha yeni mi görüyon fragmanı
- - - Ekleme - - -
aga daha yeni mi görüyon fragmanı
anlıklar şu an itibariyle baya yüksek gibi ...starda ne var ki şuan..23:45 - 00:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 4.45 , 2) KANALD: 3.45 , 3) STV: 2.44
anlıklar şu an itibariyle baya yüksek gibi ...starda ne var ki şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?