21 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

bir kahraman derken polat alemdar kasdediliyor bir veda derken zazanın vedasından bahsediyor polat kendini tamamen aksaçlının kararına bıraktı ama aksaçlı polatı affedecek o kesin fragman her zaman ki gibi ters köşe vadi farkı bu işte

vadi bu hafta total 14 ü geçer 15 e yaklaşır diye tahmin ediyorum limassol maşında 1 reyting arttı her hafta yükseliyor... bu haftada yükselmesi gerek...diyorum..

aga maç ve vadi ateşle barut malesef erkeklerin özellikle göz bebekleri vadi varken maç 13 bile göremiyo ama ister istemez vadide etkileniyo amma öyle bi fragman çıkarmışlar ki bence de 14 ü geçeriz

hayret bu yeni fragmanda sadece polat var.... başka birşey yok sadece veda iyi strateji...

aga daha yeni mi görüyon fragmanı

- - - Ekleme - - -

aga maç ve vadi ateşle barut malesef erkeklerin özellikle göz bebekleri vadi varken maç 13 bile göremiyo ama ister istemez vadide etkileniyo amma öyle bi fragman çıkarmışlar ki bence de 14 ü geçeriz
önceki hafta fb kendi sahasında oynadığı avantajlı olduğu halde vadiye geçildi şimdi tüm ipler vadinin elinde.... ben totalde vadi 14.5 reyting fener maçı 11.5 reyting gibi bir sonuç bekliyorum.....

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

yokya senin yorumunu almak için böyle yazdım kaç kez izledim y.fragmanı bu seferki fragman farklı babında yazdım....

inşallah aga yarını bekliyoruz

vadi yeni fragman yazetede şuan 2.170 bin e ulaştı yeni sezon ilk bölümden sonra en yüksek rekor....reytinglerin habercisi geldi...

- - - Ekleme - - -

mynet 501 bine ulaştı şu an

- - - Ekleme - - -

23:45 - 00:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 4.45 , 2) KANALD: 3.45 , 3) STV: 2.44
anlıklar şu an itibariyle baya yüksek gibi ...starda ne var ki şuan..

- - - Ekleme - - -

yarın tarihi bir gece yaşayacağız.... anlıklar 20.00 dan 24.00 e kadar yüksek olacak....salı gecesinden bile daha uzun prıme tıme de...20-22 sadece vadi... 22-24 vadi ile fener maçı ... bu haftanın en çok tv izlenen gecesi olur...diyorlar kendileri...

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.04 , 2) KANALD: 2.83 , 3) STV: 2.02

00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 3.04 , 2) KANALD:
2.83 , 3) STV: 2.02

aga yarın vadi fena uçacak he polat vurulsaydı 20 ye çıkardık heralde
bu arada fragman zaten her hafta aşırı izleniyo bizim için çok normal