WesTxCoasT
Favori Üye
Kuzey 13 dk reklamdı iyi almış.
sbt reytinglerini ben zaten heryerden görebilirim.... my sbt dezaten hep 12 üstü alır tnsde total 10-12 .. ab de 13 -15 arası alır ...ben düşüşte dedim sadece battı demedim daha canım...senin yazdıklarını zaten aksini iddaa eden deyok yani ..gördüğün gibi bende anlıyormuşum değilmi....tnsde benim yazdıklarımın fazlasını alırsa o zaman başarılır okey... bir daha anlayıp da yaz yorumunu okey....by......yarin sbt reytinglerini gösterecegim sana + 12 üstü Sbt de almassa benim adım Mahoni Değil
Reyting İsini Senden Bin kat daha iyi anlarim
sbt reytinglerini ben zaten heryerden görebilirim.... my sbt dezaten hep 12 üstü alır tnsde total 10-12 .. ab de 13 -15 arası alır ...ben düşüşte dedim sadece battı demedim daha canım...senin yazdıklarını zaten aksini iddaa eden deyok yani ..gördüğün gibi bende anlıyormuşum değilmi....tnsde benim yazdıklarımın fazlasını alırsa o zaman başarılır okey... bir daha anlayıp da yaz yorumunu okey....by......
gani reklamda 6 dakka 4 aliyor muhtesem 9 dakkada reklamda 11 kuzey 13 dk reklamda 5 e yakın süper gani düsüste
by sürekli tekrarında esprili olarak anladınmı anlamı çıkar....anladınmı yani by.....muhteşemin ne yaptığı beni enterese etmez ister artsın ister eksilsin arttığını da gördük eksildiğinide düşmez kalkmaz bir allah kardeş...benimkinler desteksizse desteklisi sen at artık....ff da böyle tartışmalar hepyaşandığı için genelde normal karşılıyorum.. kapatıyorum konuyu sende geç başka konuya suyunu çıkarma....sürekli by diyon da bi yere gittin yok 3 reytinglik bir yükselis var sbt göre tns bilmiyoruz neden desteksiz atıflar yapiyorsn :==)
by sürekli tekrarında esprili olarak anladınmı anlamı çıkar....anladınmı yani by.....muhteşemin ne yaptığı beni enterese etmez ister artsın ister eksilsin arttığını da gördük eksildiğinide düşmez kalkmaz bir allah kardeş...benimkinler desteksizse desteklisi sen at artık....ff da böyle tartışmalar hepyaşandığı için genelde normal karşılıyorum.. kapatıyorum konuyu sende geç başka konuya suyunu çıkarma....
tüm türkiye yarına hazırlanıyor...bugün fener maçını konuşan yok genelde vadide polatın vedası konuşuluyor...inşallah geçen bölümü aratmaz harikalıkta...tüm türkiye gibi bende yarın geceyi gemi halatıyla çekiyorum.....Iraklılar Kurtlar Vadisini izieye izleye Türkçe öğreniyorlarmış.Vadi farkı
tüm türkiye yarına hazırlanıyor...bugün fener maçını konuşan yok genelde vadide polatın vedası konuşuluyor...inşallah geçen bölümü aratmaz harikalıkta...tüm türkiye gibi bende yarın geceyi gemi halatıyla çekiyorum.....
gelelim reytinglere my nin alacağı en kral reyting 11 arka sokaklar cuma günü belki 2.olabilir yalan dünya pazartesi dip yapar hiçbir şeklde şansı yok fena ezilecek
sb tns neye göre konuşursan konuş bana göre konuşmada.....tamam espri yapmıyorum anladınmı...kardeş anlamadıysan bir daha yazayım...o zaman senin yorumlarına destere gibi bakacagim çünkü yazdigin yorum anlıkalara göre değil atmasyon ben gecen hafta bakıyorum bide bu haftaya bu haftaya göre sbt göre yükselis var tns bilmiom zaten sbt göre konusuyorum
ayrica anladınmı by falan espiri yaptigini saniyosan espiri görmesek iyi yutturacan bana
sb tns neye göre konuşursan konuş bana göre konuşmada.....tamam espri yapmıyorum anladınmı...kardeş anlamadıysan bir daha yazayım...
bence nasıl olacak biliyor musun bu gece beyaz tv deki gibi olacak polat ayrılacak gibi yapacak tekrar geri dönecek....
aga bence bir kahraman dediği Polat bir veda dediği zaza