21 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Sen de o zaman Trt yi şişiriyor deme.Trt yi şişiriyorsa Çakmayı da şişiriyor

arkadaşım önce adam ne demiş onu anla bir :D o an içi totali 15 ab si 20 demiş D paylaşılan 15 lik dilimler total reytingi sen ab deki 20yi totale nasıl getirdin :D trt yi şişirdiğini ben dmeiyorum trt tns ye girmeyerek kendi diyor

bu gece madem muhteşemin bir yorum yapmamak olmaz....bir ara brad pitt i oynatacaklardı bu dizide ne oldu tarih mi oldu oda..tarihin kendisi gibi...

ab ile totali ayıramyıp yorum yaparsan böle olur :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
şaka maka muhteşem fena düşüşte.... xemre nin buralara uğramadığından belli...bir ara sıra geliyor çd ye falan çatıp gidiyor....

şaka maka muhteşem fena düşüşte.... xemre nin buralara uğramadığından belli...bir ara sıra geliyor çd ye falan çatıp gidiyor....

ne düsmesi 3 reyting artmıs gecen hafta 11 bu hafta 13 ü görmüs reklamlarda 9 bu hafta 11 2 reyting yükselmis neyin derdini yasiyon

kendi çapında egleniyon galba :d

Çok zevksiz bir gündü çarşamba alemin kıralı biraz heyecan getirdi benim açımdan

ne düsmesi 3 reyting artmıs gecen hafta 11 bu hafta 13 ü görmüs reklamlarda 9 bu hafta 11 2 reyting yükselmis neyin derdini yasiyon

kendi çapında egleniyon galba :d
kendi çapımda değil muhteşemin çapında eğleniyorum...yorumlarımı iyi okuyupta yap yorumunu... ha doğru bir ara 13 ü gördüydü..ama genellile 9-10.... senin çapın buysa ben bilmem orasını... birazdan benle iyi konuş diye yazma kendi mesajınla cevap yazıyorum ...son satırını oku ...byyyyyy..

kendi çapımda değil muhteşemin çapında eğleniyorum...yorumlarımı iyi okuyupta yap yorumunu... ha doğru bir ara 13 ü gördüydü..ama genellile 9-10.... senin çapın buysa ben bilmem orasını... birazdan benle iyi konuş diye yazma kendi mesajınla cevap yazıyorum ...son satırını oku ...byyyyyy..

yarin sbt reytinglerini gösterecegim sana + 12 üstü Sbt de almassa benim adım Mahoni Değil :)

Reyting İsini Senden Bin kat daha iyi anlarim :)