" Fatmagulun sucu ne ? " gercekten çok doğal bı diziydi ve doğallığını bozmadan bitirmelerine çok sevindim.. Bir kere gercekten az da olsa ki öyle değil ama yinede o şerefsiz insanların ayıplarını herkezin gözlerine sokmayı bı nebzede olsa başardılar helal.. Belki o asagalik insanlar sayısı kaçı bulan fatmagulleri biraz olsun sağlıklı bı sekilde düşünürde bı hayvan olmadıgını anlAr ve insan olmayı dener umarım!
Dizi ekibini basta senaristleri , yönetmeni, yapımcısı.... Hepsini tebrik ediyorum..
Dizi çok güzel ve bence çok farklı bı sekilde final yaptı, bence iyi de oldu hep tekduze finaller olucagina birazda risk almak lazım bussuru kötü yorumlara rağmen...
Bunu da her senarist, her yapımcı göze alamaz o yüzdem özellikle onları tebrik ediyorum.
Dizi ekibini basta senaristleri , yönetmeni, yapımcısı.... Hepsini tebrik ediyorum..
Dizi çok güzel ve bence çok farklı bı sekilde final yaptı, bence iyi de oldu hep tekduze finaller olucagina birazda risk almak lazım bussuru kötü yorumlara rağmen...
Bunu da her senarist, her yapımcı göze alamaz o yüzdem özellikle onları tebrik ediyorum.
Son düzenleme: