21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

" Fatmagulun sucu ne ? " gercekten çok doğal bı diziydi ve doğallığını bozmadan bitirmelerine çok sevindim.. Bir kere gercekten az da olsa ki öyle değil ama yinede o şerefsiz insanların ayıplarını herkezin gözlerine sokmayı bı nebzede olsa başardılar helal.. Belki o asagalik insanlar sayısı kaçı bulan fatmagulleri biraz olsun sağlıklı bı sekilde düşünürde bı hayvan olmadıgını anlAr ve insan olmayı dener umarım!
Dizi ekibini basta senaristleri , yönetmeni, yapımcısı.... Hepsini tebrik ediyorum..
Dizi çok güzel ve bence çok farklı bı sekilde final yaptı, bence iyi de oldu hep tekduze finaller olucagina birazda risk almak lazım bussuru kötü yorumlara rağmen...
Bunu da her senarist, her yapımcı göze alamaz o yüzdem özellikle onları tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
öbgz ile karşılaştırıldığında daha iyi olmalı reyting

brileri 13 mü alır demişti
)))))))) 10 belki çok zor alacak

fatma gül 13 alicak diyenlere güzel mesaj ne 13 ü fatma gülde o devir biteri yıllar oldu ateslere atıldı o devir
))))))

fatmagül muhteşem bir finalle sona erdi sbt ye rağmen parlak oğlan polatın iki misli reytingle hemde final yaptı... sbt gibi kanal d dizilerini yarıya düşüren bir trt ölçüm şirketiyle 11 civarı reytingle sona erdi takdir edin takdir görün
)

kırmızı elbıseyle beyazdan oncede yurudu abısı ve kerımde vardı yanında

yaw işte biri şimdiki beren diğeri 2 yıl önceki beren. baş örtülü yanıltır insanı. lamicimi yapmadan söyle şimdiki beren mi iki yıl önceki beren mi.. net konuş
)))))

Buyuk ihtimalle 13 alamaz çünkü dizi finali çok kısa sürdüğü için büyük bı değişme olmaz 12 alır

Fatmagül bence eğer vadiyle yarışıyorken 12 13 alıyorsa bunda rahat final olduğu için 15 den aşşağı almaz reytnglerde belli ediyor zaten

fatma gül 13 alicak diyenlere güzel mesaj ne 13 ü fatma gülde o devir biteri yıllar oldu ateslere atıldı o devir
))))))

zamanında 18 reytinglerde olup 7 reytingle sezon finali yapan çakma kahramanlar gibi ezilmedi ama sade ve insanca bir final oldu ...

sen vadinin final reytinglerine bi bak istersen FİNAL

şu diziyi vadiyi kıyaslayanlara sadece gülecem artık la böyle final mi olur
:haha:
final reytingine bak ya harbi güldüm he

agbde kanal d dizilerini 3e katlıyodu

sen vadinin final reytinglerine bi bak istersen FİNAL

baktım 3 hafta önceydi maçlardan kaçtı güzellik yarışmasından kaçtı en tenha günü seçti yüksek reyting alsın diye yinede fatmagül destanının yarısı bir sezon finaliyle finişe vardı
))