Bilmem.. Sen kendine yakistiriyosan devam et, aslında herkez aynı renkte olsa hayatın anlamı pek kalmaZ arada böyle sizingibiler olsunda bizde neşemizi bulalım.
bizim köyden bakınca sende senin aynadaki biz gibi görünüyorsun
Bilmem.. Sen kendine yakistiriyosan devam et, aslında herkez aynı renkte olsa hayatın anlamı pek kalmaZ arada böyle sizingibiler olsunda bizde neşemizi bulalım.
Fatmagül'ün final bölümü degil, birinci bölümü izliyoruz..
yanlış bant koymuşlar)))))))))))
sanırım diziyi 24 de kadar uzatacaklar ondan böyle yapıyorlar. şimdiden izleyen herkese geçmiş olsun))))))))
beyazsoy söylediklerinin tamamına katılıyorum
- - - Ekleme - - -
fatma gül düsüste)))))))
21:00 - 22:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.42 , 2) SHOW: 3.67 , 3) ATV: 3.52 , 4) TRT1: 2.08 , 5) STAR: 1.84
bizim köyden bakınca sende senin aynadaki biz gibi görünüyorsun)))) koplex cümleler kulandım sana ayak uydurmak için kusura bakma))))))))))))))))))))))
ama beren ilk bölümde hakikaten güzelmiş iki yılda yüzü ne hale gelmiş yahuu
Ben herkezi doğal haliyle kabullenicek olgunluktayim sadece bazı gercekleri kendilerine uydurmak için busuşturunce cevabimi veriyorum. O kadar yani, kusura bakılacak bisey yok bence.
Fatmagül'ün ilk bölümünü yayınlamalarına rağmen 8 küsür reyting çok çok iyi.
aynenama biz seni bu halinle hiç kabul edemedik yahu. arası bizim gezegene insen hani)))))))))))
beren güzelmi aga)))) yok artık))) hazal bile berenden daha iyi))))
yaşına hazal daha uygun ondan hazalı güzel buluyon)))))))))) beren ablan sayılır)))
Fatmagül 13-14 reyting alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?