21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

İnsanlar Alemi çok düşmüş. :/ Dün akşam fatmagül izleyip nette takıldığım için izleyemedim ama yine de düşmesin.
Bu reytingi haketmiyor! Bu gidişle gelecek sezon yayınlanmayacak...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7
[/TD]
[TD] KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND
[/TD]
[TD] KANAL D
[/TD]
[TD] 18:59:56
[/TD]
[TD] 19:55:33
[/TD]
[TD] 00:46:22
[/TD]
[TD] "4,06"
[/TD]
[TD] 19,07

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]8
[/TD]
[TD] KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND
[/TD]
[TD] KANAL D
[/TD]
[TD] 18:59:56
[/TD]
[TD] 19:55:33
[/TD]
[TD] 00:46:22
[/TD]
[TD] "4,25"
[/TD]
[TD] 19,62
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]3
[/TD]
[TD] SUSKUNLAR - SEZON FINALI
[/TD]
[TD] SHOW TV
[/TD]
[TD] 21:11:23
[/TD]
[TD] 23:39:21
[/TD]
[TD] 01:45:20
[/TD]
[TD] "6,16"
[/TD]
[TD]18,37
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Suskunlar iddialı bitirmiş sezonu.

Bu arada Star Ana Haber Totalde Fox ve Showu geçmiş

Bu arada Star Ana Haber Totalde Fox ve Showu geçmiş

Star Haber'in 18:30-19.00 arası reytingi ucundan geçmiş.

Show Haber 19.00-20-00 arası
Fox Haber 18.30-19.20 arası
yayınlanmış.

Star Haber 19.00-19.20 arası yayınlanan "Günün Olayı" kısmını ayırmasa geçemez hiçbir haber bültenini.

ÖLÜM HATTI film defalarca yayinlanmasina ragmen iyi reyting aliyor basit filmler reyting aliyor nedense çok daha iyi filmler reyting alamiyor tasiyici simdi hangi kanal koyarsa koysun 2 3 ab 4 alio yani basit filmler neden çok izleniyor anlamis deilim ...

arog da öle basit film recep ivedik normal sinama reyting daha çok aliniyor

Sonuçta geçmiş. Nasıl oldugu ile ilgilenmiyorum. Fox haberin de saati başka o yuzden izleniyor o zaman

show da boluo LODLY

Noldu kreys sen A/B grubuna bakardın reklamcı gibi. Birden "U" dönüşü, totale bakmaya başladın. Oryantaller bile senden daha az kıvırıyordur.

Sonuçta geçmiş. Nasıl oldugu ile ilgilenmiyorum. Fox haberin de saati başka o yuzden izleniyor o zaman

Fox Haber ile Star Haber aynı saatlerde yayınlanıyor. 18:30-19:20 arası yayınlanıyor ikisi de.

Ama Star Haber 19:00'dan sonraki kısım düşük reytingli olduğu için bölüyor.

Fox bölmeden yayınlıyor.

Son düzenleme:

ne alakasi var allah aşkına yani böle saçmalık görmedim ben ab grubu reklamcılara hitap eder total grubu ise hangisinin daha fazla izlendigine ben show da bölüo dedim bunu nasi çıkardin böle saçmalık yok yani ben diyorum istanbul sen diyon hakkari
)))))

Öyle evet güzel harika. puhaha

[TD]3[/TD]
[TD]SUSKUNLAR - SEZON FINALI[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]21:11:23[/TD]
[TD]23:39:21[/TD]
[TD]01:45:20[/TD]
[TD]6,16[/TD]
[TD]18,37

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

.Budur işte
.Aslında bu bile yetmez bu dizi için

kvp ciler ne ddiyodu suskunlar önce 5 i geçsin
al 6 almıs

Takas Suskunları Vadi etkiliyor bunuda unutmamak lazım Vadi 14 reytingten Suskunlar gelince 10 reytingi geçemedi.Demek istediğim seneye Suskunlar başka gün yayınlanırsa zirveye oynar helede Cuma günü olursa .Suskunlar gün değiştirdiği takdirde Vadi seneye 14 üstü almaya devam eder

vadiyi suskunlar değil sbt etkiliyor agb de 7 reytingdi sbt de 10 çıkmıştı sonra yine 7 lere düştü hak yerini buldu ..

suskunlar vadiye tazr olarak benzemekle birlikte vadiden 10 gömlek daha iyi dizi .. ve suskunlar seyircisi vadiyi bölmüyor vadiyi bıkkınlıklar bitirdi millet diğer dizileri tercih ediyor neden çünkü vadi sıktı artık sürükleye sürükleye 5 yıldır takipçilerine eziyet yaşatıyor ..

suskunlar olsada olmasada vadinin reytingi 7 dir değişmez .. suskunlardan öncede vadi 7 veya 8 arası izlenme oranındaydı sbt katkısını çıkar ...

- - - Ekleme - - -

aynen dediğin gibi revan fatmagül düşmanları fatmagüle saldırmak için bahaneler ararken gerçekleri gözden kaçırıyorlar.. fatmagülün son sahnede verdiği mesaj diziyi çekemeyenlere kapak olsun
))

- - - Ekleme - - -

bikere forum ikiye ayrılmıs kurtlar vadisi sevenler sevmeyenler

vadi sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız tnt Gibi berbat bir kanal Da 14 reyting geçti fatmagül tnt olsa ilk 100e giremezdi açık ve net

foorum üçe ayrılmış fatmagül sevenler... vadi sevenler... veee muhteşem yüzyıl sözkonusu olunca mantıktan uzaklaşıp diğer dizilerde mantıklı davranmaya çalışanlar diye üç gruba ayrılmıştır
)

caplock un dediği gibi saygı görmek isteyen saygı göstermeli

fatmagül totalde 11 abde 12 reyting alarak yine rekor kırmış sbt ye rağmen yaza rağmen maça rağmen tüm proğramlara fark atmış .. tebrikler fatmagül oyuncusundan senaristine yönetmenine ve kanalına kadar emeği geçen herkesi kutluyorum ..

Fatmagül'ün final bölüm reytingleri çok düşük gelmiş
Suskunlar yükselmiş suskunların yeni sezonda reytinglerinin daha çok yükseleceğine inanıyorum

Fatmagül'ün final bölüm reytingleri çok düşük gelmiş
Suskunlar yükselmiş suskunların yeni sezonda reytinglerinin daha çok yükseleceğine inanıyorum

zaten beren düşmanı olduğun için olumlu mesaj yazsan şaşardım
))) seni tubacı seni
))